günaydın dostlar acil yorumdan nerhaba demeyi unuttum.71550 pivot 71750-800 direnç.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
FDOW 110930 çok önemli.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
71325 trendin değişeeği noktak gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
xu30 120 lik

Daralan üçgen alt bandındayız.Daralan alt bandı aşağıya geçilmezse iki şansı var bence.Ya üst banda çarpıp ilk mor destekte duracak ve yukarı genişleyen sarıya gidecek, ya da daralan içinde bir tur daha dönüp sarı genişleyene gidecek.70400 spot için de vadeli için de stoplossum.Altına gelinirse oyundan çıkar dışardan izlerim bir süre.Daytrade yapabilirsem yapmaya çalışırım.Ama şuan yaptığım gibi orta vadeli pozda oturmam.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
Dün 3 ten bu yana oluşturduğu beşlik kanal üst bandındayız şuanda.150 geçilirse 475 yeniden denenir ve geçilir 71800 de yine tıkanır diye düşünüyorum.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamlar hayalimdeki notebooku üretmiş.borsacının hayali bence
.gelsede alsak..
http://storage0.dms.go4it.ro/media/2...3/gscreen2.jpg
Sevgili efe
Ne kadar çok grafik o kada çok yanlış karar bence
onun için fazla büyük ekrana gerek yokKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
diğer yarısında tv seyrederizyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili efe
Ne kadar çok grafik o kada çok yanlış karar bence
onun için fazla büyük ekrana gerek yok
yeterki olsun..şu an tek ekranda resmen ızdırap içindeyim..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum