BU arada alıntı yapmak için 2 kere arka arkaya basınca sorunsuz ve hızlıca geliyor bende.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vob 120 lik Ters

kanallar ortada.Şuan hem yatay hem yatay yukarı hem dik yukarı üç çizginin kesiştiği yerin hemen altındayız.üstüne çıkarsak shortlara altında devam etmemiz ve 71200 ü aşağıya geçmemiz longlara yarar.herkese bol kazançlar.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
55,900 Dip değilse bundan sonra vob serüvenime noktayı koyarım...
çünkü takip ettiğim indikatörler yanılmış olur ve bundan sonra yapacağım tüm işlemler kör dövüşü olur
buradan sonra çok sert hareketler olmalı...
55,900 aşağı kırılırsa dahada çok aşağı gidebilir....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
dostlar 20 dklıklar döndü.sıra 30 dklıklarda.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertek seferde yazı gitmiyor
geri gelip tekrar gönderince gidiyor
sitede sorun var sanırım.....
bende 2 yazı gönderene kadar bayağı ugrastım....
Yorum
-
ne fake attılar bea.milletin alayına long cektirdiler 69775 sabah sabah.şimdi geldiğimiz hale bakkahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafif aşagı eğilimli piyasa son kozlarını oynamaya başladı artık..martda başlayan , milletin alayını trenden indiren piyasa şimdi bana kalırsa yeniden mallanma ve long fırsatı verdirdiğini düşündürmekten fazlasını yapmıyor.şimdilerde usturplu düşüyorum düzeltiyorum tadında gösterilen güç tamamen dümendir bana göre..o verilen şurayı gecerse şu şu kırılırsa bakmak lazım vs yorumlarının alayının 1-2 dakika içerisinde hikaye olacağını düşünüyorum cok kısa vade de (tahminim önümüzdeki hafta ).Ve bu hafif yatay düzeltmenin beklenenin aksine yerini yeni bir yukarı harekete değil, derinleşerek göçen bariz bir aşagı harekete bırakacağına inanıyorum..eğer gercekten yukarı gitme eğilimi taşısa idik şimdiye dek 76.000 i paramparça etmiş olmalı ve peşinden cok sert bir düzeltmeyi çoktaan tamamlamış ve ikinci cıkışı yaşıyor olmalıydık..düzeltme bu kadar uzun sürmemeliydi ayrıca 75.000 den 70.500 ün altına birtürlü verilmeyen piyasa düzeltme yapıyor sayılmaz tam tersine malın kıralını dağıtma yeri olarak değerlendirilir olsa olsa...Şu zamanların reel ekonomide düzelme belirtilerinin arttığı bir dönem olması da borsaların gercekleri her zaman önceden satın aldıgının bir kez daha göstergesi olacak diye düşünmekteyim..neyse algım böyle yarın şu ufak tefek yeşili bi görekte hele ahanda döndük hezeyanları bi depreşsin o zaman bağalım böyle 1 ay sürüyor mu 5000 puanlık ince düzeltme
en fazla 8 saatlerini alır
ilk partisi
yönü belli oldu iyice bugün özellikle bu trenin.bundan sonraki yükselişler benim gözümde tamamen tepki yükselişidir.trend mrend hak getirenin cevabını bugün verdiler cok güzel şekilde..her yükseldiği yerden şort psikolojiine girdim artık iyice..bugün için daha da sertleşip 69.000 lere rahat ineriz artık diye düşünmekteyim.cumaya hedef 67.000/68.000 aralığı aha da yazıyorum buraya..asıl bomvba pazartesi 1000 puan gaplı aşagı ile hafta ortasına kadar 64.000 lerden dönermiyi konuşuyor oluruz.missssss sl'siz şortlarım ben bu amcaları
Yorum

Yorum