EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
açıklamalar için teşekkür ederim.anladığım kadarıyla hergün değişen sürekli fiyatı izleyen formülleştirilmiş ortalama değeri.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmanetimizi teslim edelim...
tşk ler kardeş...
yalnız sıtede bır sorun var gıremıyorum...
12.00 dan berı denıyorum ancak gırebıldım....
pıyasa al gulum ver gulum...
sevgılı murat abının dedıgı gıbı buralar bu dalgalık tepe ise
15.00 dan sonra satışlar baslayabılır....
Yorum
-
vadebaşından efg 60 bin longta....ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPY long durumda vadede, gozuktugu uzere birakmiyor...
Gunlukte biraz kisa acmis gibi gozukuyor ki kapatmasi 30 sn surmez ,,,,,,
Yorum
-
spottaki para çıkışı mal dağıtımını işaret ediyor olabilir.piyasa çok sıkıştı bir yere sert gidecek gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
herkes eli tuşta bekler bir durumda gibi hissediyorum.py nin fitili ateşlemesi bekleniyor gibi içimde bir kanaat var.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
strateji belli orta bandan şort açmak zorundayım ve açtım ancak 60 dk lıkda 70.300 21 ho destek olarak ünlük ho destek yapıyor..tutarsa aynı nokta stop olarak takipteBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Ben cumadan kısa olduğummutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBüyük bir sessizlik var hem piyasada hem forum da......
için calı dibinde sessis bekliyorum
Neyse bir kişi yanımıza geldi bakalımEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterstrateji belli orta bandan şort açmak zorundayım ve açtım ancak 60 dk lıkda 70.300 21 ho destek olarak ünlük ho destek yapıyor..tutarsa aynı nokta stop olarak takipteKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Aslında tam olarak 70.975 hasan abi bu rakam bana verdiğin fikirden yola çıkarak bulduğum rakam tabi deneme aşamasındaEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman hasan abi haydi 71.000 diyelim şu barda eğer 71.300 kırıldığı teyit olursaBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
Yorum