71.375 long denemesi
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bu arada geldim..tepki olabilir yazdığımda 70.000 di .illa öğle yemeği 400 puana mal oldu ..herkese bol şansEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster71.375 long denemesiBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
şunuda belirtmek isterim,test aşamasındaki sistemim hala longu işaret ediyor.bunuda anlamış değilim.sisteme uyup bekleseydim 67825den trende oturmam gerekirdi.malesef işlerimin yoğunluğundan büyük balığı tutamadım.halada flatım.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson üç gün dür süre gelen volalitenin bu gün düşük seyretmesi 67500 bölgesine kadar sürecek bir düzeltmeyi işeret ediyor.umarım yanılmıyorumdur.zira bu yükselişi KTA desteklememektedir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın efeEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster71.375 long denemesi
350 den az kontratla long denemesi, stop yakın..
herkese bol kazançlar
Yorum
-
500 direncinini kırabilirse yukarı gider, aksi halde yön tekrar aşağı olabilir ve benim de aşağı kırılım noktam 70,950 dir.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet bugün aynı yönde değiliz
çoğunlukla topik olarak aynı yönde olurduk ama
hayırlısı bakalım
Benim gibi Şort tarafında olanlara
risk devam ediyor
saygılar
Yorum
-
kısa
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostlar şorttaysa istemezuk ..loga geçerlerse isteruk..ben nasıl olsa flatım
Kısayım abiler.............

Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 üzeri deneme yaptık ama ..altına indi ..stop yakın beklemeye devam
beklediğim tepki çok az geldi.. biraz daha bekleyelim bakalım,,,
Yorum
-
EFE Abi bende Diyarbakırın sıcak havasına aldandım Shortlarımı giydim 71,350'den bekliyorum vallahi....EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster350 üzeri deneme yaptık ama ..altına indi ..stop yakın beklemeye devam
Bakım sonumuz ne olacak.....Tırsık VOB'cu...
Yorum

Yorum