Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Arkadaşlar hisse nette yazan arkadaşımız çok değerli bir dost olan Nostraoptimayı kaybettik..
hepimizin başı saolsun.. sanal alemde bir insanı bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim, çok beyefendin ve değerli bir insandı...
Allah mekanını cennet eylesin...
Kendisin tanımazdım ama yazılarını okurdum..Allah sevdiklerine sabır versin .mekanı cennet olsun
Arkadaşlar hisse nette yazan arkadaşımız çok değerli bir dost olan Nostraoptimayı kaybettik..
hepimizin başı saolsun.. sanal alemde bir insanı bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim, çok beyefendin ve değerli bir insandı...
kendisini tanımasamda allah rahmet etsin,mekanını cennet etsin.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
sayın daroka gerçekten çok haklısınız.adını bile bilmediğim bir insanın kaybından kendi yakınımı kaybetmiş gibi üzüleceğimi sanmazdım.bu olaylar biz kalanlara ders aslında.allah rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun.
sayın daroka gerçekten çok haklısınız.adını bile bilmediğim bir insanın kaybından kendi yakınımı kaybetmiş gibi üzüleceğimi sanmazdım.bu olaylar biz kalanlara ders aslında.allah rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun.
karşılıksız yardım etmeyi paylaşmayı seven bir insandı özelden bir kaç kez yazışmıştık ve bana piyasayı okuma konusunda çok yardımcı olmuştu...
hergün yazılarına alışmıştık kendisi bir anda yitip gidince çok üzüldüm doğrusu...
her ne kadar sanal ortam olsada forumlarda herkes aile gibi bir çoğu gerçek hayattada görüşüyor, borsa forumlarında sadece görüşler düşünceler değil aslında koca bir hayat paylaşılıyor...
Aslında hepimiz kocaman bir aileyiz sadece bunun farkında değiliz :(
bunu hatırlattığın için teşekkürler Nostraoptima....
gider ayak bize bu dersi verdiğin için
Nur içinde yat...:040:
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
iki gündür piyasyı izliyorum hiç bu kadar ısracı olmamıştı.acaba neden
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Dostlar yanlış anlaşılmasın lütfen ,faydalı bulduğum için paylaşmak istedim...
içeriğinde orjinal metin Kuran 23 küsür türkçe meal 3 ingilizce üstelik tüm bunlar ücretsiz isteyen siteden Kuran okunuş ses dosyalarını da indirip programa ilave ederbilir.Arama özelliği mevcut . programı indirmek isteyen dostlara link : 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Hasenat31kur.rar
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...
karşılıksız yardım etmeyi paylaşmayı seven bir insandı özelden bir kaç kez yazışmıştık ve bana piyasayı okuma konusunda çok yardımcı olmuştu...
hergün yazılarına alışmıştık kendisi bir anda yitip gidince çok üzüldüm doğrusu...
her ne kadar sanal ortam olsada forumlarda herkes aile gibi bir çoğu gerçek hayattada görüşüyor, borsa forumlarında sadece görüşler düşünceler değil aslında koca bir hayat paylaşılıyor... Aslında hepimiz kocaman bir aileyiz sadece bunun farkında değiliz :( bunu hatırlattığın için teşekkürler Nostraoptima.... gider ayak bize bu dersi verdiğin için Nur içinde yat...:040:
Dostlar bilgisayarda format derdi ile uğraşmak istemeyen , verilerini yedeğini sağlıklı tutmak isteyen ve bunun için programı olmayan dostlar özelden link verebilirim...
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...
Dostlar bilgisayarda format derdi ile uğraşmak istemeyen , verilerini yedeğini sağlıklı tutmak isteyen ve bunun için programı olmayan dostlar özelden link verebilirim...
Yorum