Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar hisse nette yazan arkadaşımız çok değerli bir dost olan Nostraoptimayı kaybettik..
    hepimizin başı saolsun.. sanal alemde bir insanı bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim, çok beyefendin ve değerli bir insandı...
    Allah mekanını cennet eylesin...
    Kendisin tanımazdım ama yazılarını okurdum..Allah sevdiklerine sabır versin .mekanı cennet olsun

Nostraoptima
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• taka
      Kıdemli
      • 22 Eylül 2009
      • 3774

Arkadaşlar hisse nette yazan arkadaşımız çok değerli bir dost olan Nostraoptimayı kaybettik..
      hepimizin başı saolsun.. sanal alemde bir insanı bu kadar sevebileceğimi hiç düşünmezdim, çok beyefendin ve değerli bir insandı...
      kendisini tanımasamda allah rahmet etsin,mekanını cennet etsin.
      ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
      sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
      müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• culex
        Tecrübeli
        • 22 Eylül 2009
        • 908

sayın daroka gerçekten çok haklısınız.adını bile bilmediğim bir insanın kaybından kendi yakınımı kaybetmiş gibi üzüleceğimi sanmazdım.bu olaylar biz kalanlara ders aslında.allah rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun.
        .

Yorum

• culex
          Tecrübeli
          • 22 Eylül 2009
          • 908

kısa poz. 71200 den kapandı.sanki bantın aşağılarını göstermeyecekler diye düşündüm.
          .

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

allah rahmet eğlesin..

yakınlarını başı sagolsun...

Yorum

• cedid
              Katılımcı
              • 11 Mayıs 2009
              • 44

selam dostlar rastgele ...
              Allah Rahmet etsin ,günahlarını bağışlasın ,sevdiklerine sabırlar versin ...
              nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sayın daroka gerçekten çok haklısınız.adını bile bilmediğim bir insanın kaybından kendi yakınımı kaybetmiş gibi üzüleceğimi sanmazdım.bu olaylar biz kalanlara ders aslında.allah rahmet eylesin tüm sevenlerinin başı sağolsun.
                karşılıksız yardım etmeyi paylaşmayı seven bir insandı özelden bir kaç kez yazışmıştık ve bana piyasayı okuma konusunda çok yardımcı olmuştu...
                hergün yazılarına alışmıştık kendisi bir anda yitip gidince çok üzüldüm doğrusu...
                her ne kadar sanal ortam olsada forumlarda herkes aile gibi bir çoğu gerçek hayattada görüşüyor, borsa forumlarında sadece görüşler düşünceler değil aslında koca bir hayat paylaşılıyor...
                Aslında hepimiz kocaman bir aileyiz sadece bunun farkında değiliz :(
                bunu hatırlattığın için teşekkürler Nostraoptima....
                gider ayak bize bu dersi verdiğin için
                Nur içinde yat...:040:
                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

iki gündür piyasyı izliyorum hiç bu kadar ısracı olmamıştı.acaba neden
                  ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                  sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                  müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• cedid
                    Katılımcı
                    • 11 Mayıs 2009
                    • 44

Dostlar yanlış anlaşılmasın lütfen ,faydalı bulduğum için paylaşmak istedim...
                    içeriğinde orjinal metin Kuran 23 küsür türkçe meal 3 ingilizce üstelik tüm bunlar ücretsiz isteyen siteden Kuran okunuş ses dosyalarını da indirip programa ilave ederbilir.Arama özelliği mevcut . programı indirmek isteyen dostlara link : 4shared.com - çevrimiçi dosya paylaşımı ve depolama - indir Hasenat31kur.rar

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

arkadaslar flat kalabılmek ve pıyasa fırsat verdıgınde pıyasada olmak

ne kadar önemlıymış...

sevgılı jelly abım ılk bunu ögretmıştı...

sanırım bırazcık ögrenmeye basladım...

2 gündür işlem yok ve pıyasa kacmıyor....

bakalım bır dahaki hareketi yakalayabılecekmıyım...

ama şu an için pıyasa 2 ınse 4 çıkar.....

bu şartlarda py 1500-2000 puan aşağı verse ne guzel long ımkanı doğar...

bende takıp yok 5 dk pc başı 2 saat dısarıdayım...

sıze bol kazanclar....

Yorum

• ANOFEL
                        Yasaklı
                        • 02 Aralık 2009
                        • 131

karşılıksız yardım etmeyi paylaşmayı seven bir insandı özelden bir kaç kez yazışmıştık ve bana piyasayı okuma konusunda çok yardımcı olmuştu...
                        hergün yazılarına alışmıştık kendisi bir anda yitip gidince çok üzüldüm doğrusu...
                        her ne kadar sanal ortam olsada forumlarda herkes aile gibi bir çoğu gerçek hayattada görüşüyor, borsa forumlarında sadece görüşler düşünceler değil aslında koca bir hayat paylaşılıyor...
                        Aslında hepimiz kocaman bir aileyiz sadece bunun farkında değiliz :(
                        bunu hatırlattığın için teşekkürler Nostraoptima....
                        gider ayak bize bu dersi verdiğin için
                        Nur içinde yat...:040:
                        aynen katılıyorum.
                        Allah rahmet eylesın..

Yorum

• mutimar
                          Bağımlı
                          • 12 Mart 2009
                          • 1356

Nostraoptima Abim....
                          Topragın bol olsun........:040::040:
                          Tırsık VOB'cu...

Yorum

• cedid
                            Katılımcı
                            • 11 Mayıs 2009
                            • 44

Dostlar bilgisayarda format derdi ile uğraşmak istemeyen , verilerini yedeğini sağlıklı tutmak isteyen ve bunun için programı olmayan dostlar özelden link verebilirim...

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

cedid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Dostlar bilgisayarda format derdi ile uğraşmak istemeyen , verilerini yedeğini sağlıklı tutmak isteyen ve bunun için programı olmayan dostlar özelden link verebilirim...
                              ben İlgilenirim abi.......
                              iyi olur.
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

Allah rahmet eylesin...
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information