benim tez patladı 75150 diptir tezi bana eyvallah demektir bu artık sadece seyretmek var işlem yapmak yok
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saglık olsun abi,,,,VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten geçmiş olsun hepimize.
elim gitmiyor diye yazmıştım LONG olmaya , inanmıyorum PY lere,,,, şxxxxxxler
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
özür dilerim dostum moral bozmak değildi niyetimporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen de az dur...Gören de düştükçe para kazanıyoruz sanacak
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Ben bir müddet araporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO zaman Yemekçi'yi de trene alalım da hop hop yukarı yapalım artık...
Ama sanal olarak olmasın bu sefer Yemekçi
inşaallah bir daha vob'a bulaşmam
şuan bulaşmam diyemiyorum
bakalım
FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet 75.1** tamam da 75.075 bozdu işi.
ne gerek vardı, 150 yeterdi be pala, çok mu stop vardı orada ki öyle uçtu.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak bak bak, utanmadan 74.8** olmuş.
çabu al leeenhocam rakamlar habire aşağıya iniyorFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster61.300 altına inmezse OKKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Biraz daha inerse beni kendisi trenden kalıcı olarak atacak zaten...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen bir müddet ara
inşaallah bir daha vob'a bulaşmam
şuan bulaşmam diyemiyorum
bakalım
Adamlar öyle ince ince veriyorlar ki hisleri kaybediyorsun. Sabahın en yükseğinden neredeyse 2bin puan basmışlar haberimiz yok.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
burada kesin mola verir, kısa vadeli LONG için uygun yer, :040:poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada bence Fikret abinin verdiği 61300 den aşağısı yok bugunluk...
ama kısa süreliğineTırsık VOB'cu...
Yorum
-
Vayy beee aşağısı yok dedikçe sindire sindire yedirdiler ya inanamıyorum...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbursa kesin mola verir, kısa vadeli LONG için uygun yer,
ama kısa süreliğine
1 aydır düşüyor ama hiç panikletmeden.
Nasıl yükselecek merak ediyorum. Yükselirken benim longlarım hala duruyor olacak mı bakalımSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
61300 ün de altı varmış..mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada kesin mola verir, kısa vadeli LONG için uygun yer, :040:
ama kısa süreliğineSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
61.800 ün altı biraz zorlama oluyor, Pozitif Uyumsuzluk doldu ortalık.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada bence Fikret abinin verdiği 61300 den aşağısı yok bugunluk...
Bakalım niyet nedir?
Saat 17.00'den sonra alırlarsa tamamdır.
Yoksa yarın da düşüş devam eder. Bugün MC partisi yaptırmadı, yarına erteledi derim o zaman.
Yorum
Yorum