yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİçin gerçegi hiç alım yapmak istemiyorum, nedense elim gitmiyor !!!...

Ama fikret abi olunca akan sular duruyor, sanırım uygun yerden biraz long poz açacağım ama yakın stop koyarak !!!!...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVallahi hiç poz açmadım ilk defa bugün açacağım !!!
Çok yogundum gece 1 de eve gittiğim gün oldu :(
az öncede dedim ama ; HİÇ POZ AÇASIM YOK, İÇİMDE BİR ÜRKEKLİK VAR, İNANMIYORUM PY'LERE, (yine gel gel yapıyor olmasınlar, 1000-2000 puan için değmez diye düşünüyorum )
Ama her şeye ragmen long olacağım sanırım !!!!...mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster62,5xx-62,600 kırıp yukarı gidemiyorsa !!!!! Öncelikle 61.6xx/3xx ü dener oda olmadı 60.6xx daha sonrada sırası ile 59-58-54 *48 mi, desem acaba AMA DİLİM BİLE SÖYLEMEK İSTEMİYOR ELİM YAZMIYOR VALLAHİ( ZOR HEMDE ÇOK ZOR BENCE ORALARA KADAR DÜŞMESİ AMA AMAAA BİZ NE DÜŞÜŞLER GÖRDÜK !!!! YALAN BİR HABERLE % 5 Mİ % 8 Mİ NE İSTERSENİZ O BİLE OLABİLİR VE VE VE O SERT DÜŞÜŞDEN SONRA KALICI YÜKSELİŞ NEDEN OLMASIN ASIL SİLKELEME BÖYLE OLMALI BENCE , AMA BENCEEEEeeee )
İyi salladım yine yaaaaa.........
Saçmalıktır , Deli saçmasıdır aman inanmayın !!!!.......

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburada kesin mola verir, kısa vadeli LONG için uygun yer, :040:
ama kısa süreliğine
buralara gelip de 60,6xx dokunmak istermi acaba

Ama bugün değilde yarın yapmak isteyebilir, nede olsa bir sürü LONG olan vardı
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Abi ben zaten asıl yükselişi yarın bekliyordum...Yarın akşama 63700 lerin üzerinde olmazsak bu işi bırakıyorum köye dönüyorum.FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacim 1.1 milyar spotta.
vobta son 30 dk 50 bin işlem olurSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
doğru söylersin poritino.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi ben zaten asıl yükselişi yarın bekliyordum...Yarın akşama 63700 lerin üzerinde olmazsak bu işi bırakıyorum köye dönüyorum.
Yorum
-
Birileri diyebilir ki poritino neye göre sallıyorsun yarın akşama kadar 63700 üstünü diye..Ne teknik ne temel...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoğru söylersin poritino.
Ayın 1'in de maaşlarını alan KY'miz taze longlarını açmak için fırsat kolluyor olacaklar. Onlara yedirmemek için pala yukarı sürecek
Teori nasıl ama?
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlı akşam larKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
94bin hedefinden vazgeçmen için nerenin kırılmasını ya da altında kapatmasını beklersin abi?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhiçbir şeyi almadılar. sadece açılan shortlar kapandı.
yarın eğer 62.500 üzerine atmazlarsa veya 61.000 altına sarkarsa, 58.000 yolu açılır yine.
Ben 94 hedefinden hepten koptum da...81-84 görsek ruhumu verecek noktaya geldim
herkese iyiakşamlar...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
94 duruyor.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94bin hedefinden vazgeçmen için nerenin kırılmasını ya da altında kapatmasını beklersin abi?
Ben 94 hedefinden hepten koptum da...81-84 görsek ruhumu verecek noktaya geldim
herkese iyiakşamlar...
yarın 61.000 altına inerse, 58.000'e kadar destek de bulamaz endeks. 81-84 dediğin nedir ki?;)
Yorum
-
Yarın sanırım 10:00 da dış ticaret açığı rakamları açıklanacak ki pala altın vuruşu(longcuların kafasına) yarın yapabilir...Bugünkü verişin devamını sabaha bırakmışlar demek ki....Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum