arkadaşlar bu hafta sonu izmir de düzenleyeceğimiz kahvaltılı toplantıya katılmak isteyen arkadaşlar lütfen ilgili topiğe isimlerini yazsınlar. ona göre rezerve yapılacaktır.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
spot 65155 i geçemiyor sanki...Buradan short deneyeyim diyorum sonra bakıyorum vob da 79600 pivotun üstünde
Poz açmayalım diye her türlü tezgah numara var
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
79,550 -80,000 arası asansör git gel yapıyor da kimi bindirip kimi indirmeceğine kendi karar veriyor heraldeKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
fikret abi hoş geldin safalar getirdin inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret Abi hoşgeldin...Nasılsın iyi misin?Demek tam gelememişeren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfikret abi hoş geldin safalar getirdin inşaallah
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Neyse adını görmek bile yetti...yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDemek tam gelememiş
Bu arada yine dünkü gibi oldu...fdow kıvranıyor...Bizimkisi direniyor. Ben bizimkisi bugun 81 dener diye bekliyordum ama nasıl yapacaklar bilemiyorum...
Flat devam...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hoşbulduk, Allah'a şükürler olsun iyiyim.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFikret Abi hoşgeldin...Nasılsın iyi misin?
sen nasılsın? işlem yapıyor musun?
Yorum
-
Sağol abi..ufak ufak çıtırlık peşinde koşuyorum sadece...Eskiden senin yaptığın gibi ama henüz elim korkak...Sadece aşırı alım satımlarda 300-400 puana oynuyorum...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhoşbulduk, Allah'a şükürler olsun iyiyim.
sen nasılsın? işlem yapıyor musun?
Özlettin kendini...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
VOB'DA 19 MAYIS TARIHINDE RESMI TATIL SEBEBIYLE ISLEM YAPILMAYACAK
VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI (VOB), KONUYA ILISKIN DUYURU YAYINLADI.
19 MAYIS 2011 TARIHINDE RESMI TATIL SEBEBIYLE BORSAMIZDA ISLEM YAPILMAYACAKTIR.
18 MAYIS 2011 CARSAMBA GUNU GERCEKLESEN ISLEMLERIN TAKASININ TAMAMLANMASI 20 MAYIS
2011 CUMA GUNU YAPILACAKTIR.
-MATRIKS-
alın size tatil.
Yorum
-
Bize tatil yok abi...O günde de oturur dow izlerizFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB'DA 19 MAYIS TARIHINDE RESMI TATIL SEBEBIYLE ISLEM YAPILMAYACAK
VADELI ISLEM VE OPSIYON BORSASI (VOB), KONUYA ILISKIN DUYURU YAYINLADI.
19 MAYIS 2011 TARIHINDE RESMI TATIL SEBEBIYLE BORSAMIZDA ISLEM YAPILMAYACAKTIR.
18 MAYIS 2011 CARSAMBA GUNU GERCEKLESEN ISLEMLERIN TAKASININ TAMAMLANMASI 20 MAYIS
2011 CUMA GUNU YAPILACAKTIR.
-MATRIKS-
alın size tatil.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
hayırlı akşam larKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum