FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sen öyle zannet abi daha önceki tahminlerinde de tam isabet ettirmiştiniz Allah utandırmasın inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
-
Evet güzel patlattı beni:( 650 puan kaçtı bana..FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok artistçe bir stoplatma hareketi çekti,
alacak başka yolu yok.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
geçmiş olsun.poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet güzel patlattı beni:( 650 puan kaçtı bana..
yukarı hareketin bu kadar güdük olacağını tahmin edemedim. 80250 dedi döndü.
işi biliyor pala. herkes yukarıdan short açma peşindeyken saldı aşağıya.
şimdi 79650 önemli, geçerse önü açılır artık.
Yorum
-
78500 olsa da rahatlasaporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78850 ye emir girmiştim vermemişler:(
Yorum
-
şimdi verdiler....o ara elime de verdilerporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster78850 ye emir girmiştim vermemişler:(
Hazır aşırı satımdayken aşağıdaki stopumuza da değecek gibi...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Abi sen gün sonu yükseliş mi bekliyorsun yoksa yukarı çekip göçertme mi yapacaklar diyorsun anlamadım?FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2 gün önceki dibi 78200 idi, oraya kadar bile cesaret edemedi.
Arada senkronizasyon sorunu oldu da...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum