Tekrar başınız sağolsun FNT hocam, mekanı cennet olsun .
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
selamun aleykümFNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili dost meclisi,
başsağlığı dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.
abi dua ediyoruz Allah sizlere sabır verir inşaallahKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Herkese günaydın..
dostlar bu hafta için beklentilerinizi alalım?
Sevgili Efe shortları kapattın mı?Ne durumdasın?
Kendi gözlemimi söylemek gerekirse ortamlarda ayu psikoloji baskın gelmeye başladı...
Çok ilginç bir gözlemimi daha paylaşayım: insanlar normalde dipten 8-9 bin puan teptiğinde long olmaya elleri gitmezken tersi durumda short olmaya çekinmiyorlar. Short olmak insan psikolojisine daha kolay geliyor sanırım.
Neyse kenardan izlemeye devam...Normalde benim hedef rakamıma gelindi ama palanın hedef rakamını kestiremedim hala.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Allah razı olsun hoş geldinizyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKolay gelsin dostlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Yeni yükseliş dalgası başladı mı sizce arkadaşlar? Kimsenin sesi çıkmıyor...
Ben bugün kapanışı eksi bekliyordum ama bugün MC saatine kadar günün en yükseklerine çekmiş olmaları bana MC sonrası poz almak isteyenleri trene almamak için yapılmış gibi geldi.
Ama bu kadar yolu gelmişken neden 63700 lere dokunmaz bu şerro:(Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Beni de şaşırttın...dedim noliii..culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterözür haftalıkta
Günün bantları mevcut mu sizde Sn Culex? Meşgulseni zuğraşmayın tabiiSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ne ara ne yapmışlar anlamadım ama 79200 lerden gitmiş benim çıtırlar..poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster79700 den shortları cektim...Yakınlara stoplossumu koydum...Buralardan biraz çıtırlık deneyeyim bari.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Yön algım yok ve çok sert hareketler olabilir... Genelde aşırı alım ve satım noktalarından çıtırlık kovalyorum. Mutimar taktiğiyemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVob ta açılan kontratla piyasa yukarı gider demek kolay değil
şimdilik dsteklerden gelen alımlar var
alımların devam etmesi lazım
ama genel vur kaç yaptığı için
çok önemli değil sanırım
Ama 79200 altına getirmeleri uzuncular için hoş olmadı sanırım..Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum