Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle sağlıklı doğsun dediğin gibi.Ama şunu net söylüyorum; Bir kızım var. Bir çocuğun daha olcak deseler yine kız isterim. 2 kere 2 dört kadar netim bu konuda. :081::081::081:
    aslında bende kız istiyordum ..ama insan alışmış 1.5 aydır..adıını bile düşünmüştük EFE olacaktı..ne kadar yaratıcıyım değilmi :P..Doktorun gevşekliğine kızıyorum aslında
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

FAL da son yazdığımızdan bu yana oluşan durumlar..dünkü pembe yi paylaşamadım evde olmadığımdan..

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

İyi geceler..

Yorum

• VOLVO
          indikatör
          • 30 Nisan 2009
          • 1448

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          aslında bende kız istiyordum ..ama insan alışmış 1.5 aydır..adıını bile düşünmüştük EFE olacaktı..ne kadar yaratıcıyım değilmi :P..Doktorun gevşekliğine kızıyorum aslında
          Şu anda 1-3 yaşındaki her 10 erkek çocuğundan 6 sının adı ege, 4 ünün adı efe. Anlayacağınız herkes sizin kadar yaratıcı

Doktora çok kızmayın.Olabiliyor bu tarz şeyler. Sık duydum bunu.

Hadi toparla kendini. Tulumu mavi olsun.Arabası da pembe olmak zorunda değil. Onu da kullanırısn. İnan bana kız sana "babaccııııımmmm " dediğinde içinin yağları eriyecek.Hem kız isimleri daha güzel.:081:

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

Şu anda 1-3 yaşındaki her 10 erkek çocuğundan 6 sının adı ege, 4 ünün adı efe. Anlayacağınız herkes sizin kadar yaratıcı

Doktora çok kızmayın.Olabiliyor bu tarz şeyler. Sık duydum bunu.

Hadi toparla kendini. Tulumu mavi olsun.Arabası da pembe olmak zorunda değil. Onu da kullanırısn. İnan bana kız sana "babaccııııımmmm " dediğinde içinin yağları eriyecek.Hem kız isimleri daha güzel.:081:
            Sağolasın Sn volvo ..iyiyimde işte bir değişik duygu yarına geçer sanırım

Yorum

• eren@
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2008
              • 2344

dostlar herkese ii geceler ancak eve geldim..1.5 aydır oğlumn olacak diyen doktor bugün kızın olacak dedi..aldığımız mavi tulumlar..bebek arabası felan hep erkeğe göre..sağlıklı olur inşallah ama kurduğum hayallerden sonra biraz moralim bozuk yalan değil
              selamun aleyküm
              kardeş inşaallah sağlık olsun da kız oğlan fark etmiyecek o duygu hiç bir şeyle ölçülemez..
              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• eren@
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2008
                • 2344

N. Nuri SEVGEN
                kapanışa bir saat kala gelen sert alımların bugün sürmesi, açılış itibari ile olmasa da, mümkün. Ancak 83500 seviyesinin üzerine çıkamayan yükseliş yönündeki hareketler teknik olarak tepki hareketi olarak değerlendirilecektir. Trendin yükselişe dönmesi 83500’ün geçilmesi ile mümkün olacaktır.
                Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Gunaydın dostlar
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

dostlar herkese ii geceler ancak eve geldim..1.5 aydır oğlumn olacak diyen doktor bugün kızın olacak dedi..aldığımız mavi tulumlar..bebek arabası felan hep erkeğe göre..sağlıklı olur inşallah ama kurduğum hayallerden sonra biraz moralim bozuk yalan değil
                    Bence kız çocuğu en güzelidir...Erkeği de yaparsın ileride, peşine takarsın ablasının

Çok güldüm .ALLAH da seni güldürsün

Yarın Bursa'ya gidiyorum.En son şubat'da gitmiştim Bursa'ya. Ve o gün çok dehşet düşmüştü endeks. Ama daha öncekileri pek hatırlamıyorum. O yüzden refersans kabul etmeyiniz.

Bol kazançlar herkese.
                    Artık sen evden çıksan düşecek be abi
                    Herkese günaydınlar
                    Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

FAL da son yazdığımızdan bu yana oluşan durumlar..dünkü pembe yi paylaşamadım evde olmadığımdan..

Bugünkü rengi anlamlandıramadım...Yeşil değil,kırmızı değil,pembe değil..Ne ola ki bu?

Bu arada ben bugün aşağı yeniden sarkabileceğimizi düşünüyorum...800-1000 puan sarkma olsa şaşırmam ama şu anda destek üzerinde olduğumuza göre hedef yukarı ve tahminler üzerine oynamamak lazım...
                      Ben kenardayım şimdilik...
                      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
                        Gurme
                        • 22 Mart 2009
                        • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bugünkü rengi anlamlandıramadım...Yeşil değil,kırmızı değil,pembe değil..Ne ola ki bu?
                        .
                        Bir öncekinde düşüş olmuş
                        zaten dow + kapatamadığına göre
                        gevşeme devam edebilir
                        bizdede ibre aşağıdan yana
                        Kapitalizmin zor sınavı
                        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                          Çalışkan
                          • 04 Mayıs 2009
                          • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bir öncekinde düşüş olmuş
                          zaten dow + kapatamadığına göre
                          gevşeme devam edebilir
                          bizdede ibre aşağıdan yana
                          He yaaa önceki renge bakıp tahmin yapar insan dimi
                          Armut piş ağzıma düş yapıyorum ama hiç eskilere bakayım da karşılaştırayım demiyorum...Utandım vallahi.

Yorum

• culex
                            Tecrübeli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 908

cümleten günaydın
                            orta bant 80900-79700
                            dış bant 81500-79100
                            .

Yorum

• poritino
                              Çalışkan
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 2005

Az önce 79600 altına basarak stop patlattılar diye düşündüm ama şimdi de makas kapanıyor...short açmak zorlaşıyor...
                              300 puan çıtırımı yaptım...Culexin dış bantlara kadar flat bekliim.

Yorum

• EFE_09
                                Tecrübeli
                                • 14 Mayıs 2009
                                • 1078

herkese bol kazançlar..sevgil poritino turuncu çubuk bugünkü(yani turuncu çubuk günü)olan hareketin çokda güçlü olmadığı şeklinde yorumluyorum

Yorum

Working...
                                X

Debug Information