Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • eren@
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2008
    • 2344

serseri mayın gibi nere gideceğinian ca ve anca pala biliyor giderken de gelirken de keserek devam ediyor
    Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
      Çalışkan
      • 04 Mayıs 2009
      • 2005

Eğer 81200 leri aşar da yürümeye devam ederse çıtırlık short peşinde koşmamak gerekir bence...81200 -81500 bölgesi üzerinde hareketler çok can yakıcı olabilir...

Aşağı basarlarsa zaten söylemeye gerek yok herkes biliyor Bu borsada hergün mü kritik olur kardeşim...Daha hiç Sn Karınca gibi arkama yaslandığımı hatırlamıyorum
      Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• mutimar
        Bağımlı
        • 12 Mart 2009
        • 1356

15 günlüğüne tüm VOB hesabımı boşalttım az önce elimde 3-4 tane inandığım ve güvendiğim senetler kaldı (yataş hariç; iyi zarar yazdı bugün için, anlamadım bile, satmayacağımmmm) :040:

Neyse İşlerim yogun olacak ve PC başına bile geçemeyeceğim için şimdiden tüm Kullanıcılara, Arkadaşlarıma , Abilerime , Kardeşlerime ve degerli forum Yöneticilerine bol şans diliyorum !!!!!!!!!!....

dİLERİM HEP YEM YEŞİL OLAN GÜZELLİKLERLE DOLU 2 HAFTA GEÇİRİRSİNİZ BEN YOKKEN

30 MAYIS'da görüşmek dileği ile HOŞÇAKALINNNNNN ..... ;)
        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• poritino
          Çalışkan
          • 04 Mayıs 2009
          • 2005

Stoploss değerimi yukarılara çektim...Bu saatten sonra bence aşağı giderse geri zor toparlar...

Pinokyo barları saymıyorum tabii.
          Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• poritino
            Çalışkan
            • 04 Mayıs 2009
            • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Stoploss değerimi yukarılara çektim...Bu saatten sonra bence aşağı giderse geri zor toparlar...

Pinokyo barları saymıyorum tabii.
            80350 den patlatmış beni:(

Yorum

• poritino
              Çalışkan
              • 04 Mayıs 2009
              • 2005

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Bence tamamen yeni shortcu toplama olayı diye düşünüyorum. Ama duygusal yorum tabiiki.

Ama bugün yukarı tepecekse dünkü gibi 79600 lere gitmemeli bence. Buralarda tutunup 15:45 e kadar bezdirseler dünkü gibi yukarı ivmeli bir hareket hiç şaşırtmaz beni.

3 tane kapanış senaryom var:
              79600
              78400
              ya da 82300'un coook üzeri...Benim için arası yok derken bunu kasttetim.

Kimse bu yazdıklarımdan etkilenmez sanırım...Tradelerimde zarardan hep kıl payı döndüğümü görüyorsunuz zaten Benim ipimle kuyuya inen biteeer...
              U30 78590 kapatmış....Umarım kimse terste kalmamıştır. Bugün çok efsane bir trade yapabilecekken biraz zararla kapadım. Neyse ki hem yükseliş hem düşüş senaryolarımı kafamda kurmuşum ki tekrar alım kovalamadım..
              Reverse olayına hala yatkın olmadığımız için el kısaya gitmiyor işte:( Oysa artık 82300 lere gitmeyeceğini anladığım anda düşüş senaryoma oynamam lazımdı.

Neyse terslerde kalmadığımıza da şükür...
              Haftasonuna poz flat. Herkese iyi tatiller...

Yorum

• culex
                Tecrübeli
                • 22 Eylül 2009
                • 908

yoğun bir gün geçirdim ve hiç ekrana bakmadan 1250 puan almışım.demekki bundan sonra hiç ekrana bakmıycam.iyi akşamlar iyi tatiller
                .

Yorum

• Bear_Bull
                  Spread Trader
                  • 09 Şubat 2009
                  • 773

HEPSİ BİR ARADA
                  FİBO SEVİYELERİ
                  çizgilerin uzunluğu 100 periyottur

.
                  .
                  .

.
                  .

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• daroka
                    ......
                    • 24 Nisan 2009
                    • 362

Turkcell hisselerine Beşiktaş vergi dairesi ihtiyatı haciz koymuş durumda... rakam oldukça büyük %6-7 sine tekabül ediyor sözkonusu rakam....
                    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• VOLVO
                      indikatör
                      • 30 Nisan 2009
                      • 1448

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Gözüm petkimin üzerinde.Orada agresif hareketler olmadan korkma bi nane olmaz.Ve bu kadar milyar dolarlık portföylerini boşaltıp ta öyle şangır şungur dolarlarını yüklenip çıkamazlar.
                      Kesin olan bişey varsa para USA ya geri dönüyor ama ağır ağır.
                      Dünyada elinde altını en fazla olan ülke USA.
                      Cebe girmeyen para para değildir.
                      Asıl operasyonu altında bekliyorum ben.
                      Körfezden de para geldikçe korkma bize de bişey olmaz.
                      DOW 25.000, İMKB 100.000
                      Bu sevda daha bitmez.
                      Avrupa mı ?Altı boş ,üstü ihtiyar...
                      Alman Milli Takımından Sonra Real de Türklere sarıldı görmüyonuz mu?
                      Düşecekler hepten kucağımıza.:081::081::081:
                      Kanka böyle yazdın ve endeks %3.5 düştü. Lütfen bir daha böyle yazma.Rica ediyorum

Yorum

• ÇAKAL
                        Ağa'nın Adamı
                        • 27 Haziran 2007
                        • 2545

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kanka böyle yazdın ve endeks %3.5 düştü. Lütfen bir daha böyle yazma.Rica ediyorum
                        Düşer çıkar.Sonuna bakacaksın.O zaman da bu hareketi ben çekecem sana.Yazdım aha buraya..
                        Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                        Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• ÇAKAL
                          Ağa'nın Adamı
                          • 27 Haziran 2007
                          • 2545

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Turkcell hisselerine Beşiktaş vergi dairesi ihtiyatı haciz koymuş durumda... rakam oldukça büyük %6-7 sine tekabül ediyor sözkonusu rakam....
                          Satrancın hamlelerinden biri.Hele bi %50 üzeri oyla gelsin.Gör sen seçimden sonra şenliği.k17k17k17
                          Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
                          Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)

Yorum

• VOLVO
                            indikatör
                            • 30 Nisan 2009
                            • 1448

ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Düşer çıkar.Sonuna bakacaksın.O zaman da bu hareketi ben çekecem sana.Yazdım aha buraya..
                            1 sene sonra çıkacaksa kabul etmem ama

Yorum

• FNT
                              KARAKARTAL
                              • 29 Mart 2008
                              • 4754

Sevgili dost meclisi,
                              başsağlığı dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sevgili dost meclisi,
                                başsağlığı dilekleriniz için Allah hepinizden razı olsun.
                                dostum hoşgelmişsin allah cennette kavuştursun.
                                tekrar başın sağ olsun.
                                ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
                                sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
                                müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information