Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi seni eleştirmek haddim değil ama trade tarzın bana benzediği için yazmak istedim...Sabah açılışta hemen kol kesebilmen çok güzeldi ama 79600-79700 arasından tekrar alım düşünebilirdin.

.

Akşamdan bir süreliğini ara verme kararım nedeniyle kapadım
    ve tekrar poz acmadım
    yoksa zaten kapamazdım
    yanı şimdilik mola
    Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

Gunaydın dostlar

Hareket devam etmedi gibi
      spotta boyle başlarsa

oğlen sonrası ciddi satış yeriz
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
        Çalışkan
        • 04 Mayıs 2009
        • 2005

Herkese günaydın...Bugün her 2 yönde de volatil bir piyasa olacağını düşünüyorum. Aşağılarda 80900 ler yukarıda 82200 lere dokunabilecek bir piyasa var.

Ben bir süre işlem yapmadan kenarda çıtırlık için bekleyeyim...
        Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
          Gurme
          • 22 Mart 2009
          • 3314

81 binler destek olmalı
          fazla aşağıya inmemeliler
          Kapitalizmin zor sınavı
          Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
            Gurme
            • 22 Mart 2009
            • 3314

Karamehmet darbesi heralde
            Kapitalizmin zor sınavı
            Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
              Gurme
              • 22 Mart 2009
              • 3314

Maliye, karamehmet'e 2002'de el konulan pamukbank yuzunden 1 milyar lirayi bulan vergi cezasi kesti - radikal

radikal gazetesinin haberine gore; maliye, karamehmet'e 2002'de el
              konulan pamukbank yuzunden 1 milyar lirayi bulan vergi cezasi kesti.
              Karamehmet'in bu nedenle baskent gaz'in parasini odeyemedigi anlasildi.

Gazetenin internet sitesinde konuyla ilgili olarak bugun yayinlanan
              haber asagida bulunuyor:

" mehmet emin karamehmet’in baskent dogalgaz icin odemesi gereken 1.2 milyar
              dolari neden bulamadigi ortaya cikti. Karamehmet’in hesaplarinin bloke
              edilmesinin iddia edildigi gibi digiturk’ten degil, pamukbank’tan kaynaklandigi
              anlasildi. Haberturk gecen hafta digiturk’e vergi cezasi geldigini yazmis ancak
              digiturk yonetimi bunun dogru olmadigini aciklamisti.
              Radikal’e aciklama
              yapan maliye yetkilileri, baskent gaz icin verilen son odeme suresinden bir
              hafta once karamehmet’e, 2002’de el konulan pamukbank dolayisiyla 1 milyar
              lirayi bulan vergi cezasinin teblig edildigini dogruladi. Tebligin ardindan
              hesaplari bloke olan karamehmet’in af paketinden yararlanmak uzere basvurdugu
              ogrenildi.
              Karamehmet, baskent dogalgaz icin subat ayinda kredi
              gorusmelerine basladi. Paranin 750 milyon dolarlik kisminin bankalardan
              karsilanmasi icin ikisi kamu ikisi ozel banka ile yapilan gorusmeler mayisa
              kadar yolunda gitti. Bir kamu bankasinin kredi vermekten vazgecmesi uzerine
              karamehmet, diger bankalarla gorusmeyi surdurdu. Ancak baskent gaz’i devralma
              isleminde ortagi mehmet kazanci ile yasadigi hukuki sorunlarinin uzerine bir de
              maliye’den gelen tebligat tum hesaplari altust etti.
              Pamukbank 1982’de
              mali durumu kotu oldugu icin hazine’ce gozetime alindi. Bankacilik duzenleme ve
              denetleme kurulu 2002’de bankaya el koydu. Cukurova grubu karsi dava acti ve
              danistay’dan iadeye karari cikardi. Banka tasfiyeye girdigi icin tmsf anlasma
              yolunu secti. Yapilan protokolle pamukbank fona alindi. Bu protokolle tmsf,
              pamukbank ve istiraklerinin aktifinde bulunan yapi kredi hisselerini de
              devraldi. Boylece karamehmet iki bankasini birden kaybetmis oldu."

-matriks-
              Kapitalizmin zor sınavı
              Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                Çalışkan
                • 04 Mayıs 2009
                • 2005

Herkese günaydın...Bugün her 2 yönde de volatil bir piyasa olacağını düşünüyorum. Aşağılarda 80900 ler yukarıda 82200 lere dokunabilecek bir piyasa var.

Ben bir süre işlem yapmadan kenarda çıtırlık için bekleyeyim...
                Volatil dedik de 10 dakika da bu kadar bas demedik be pala...
                Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

eeeeeeeeeee
                  Haber taze bir haber değil

sebeb bu deği o zaman
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• poritino
                    Çalışkan
                    • 04 Mayıs 2009
                    • 2005

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    eeeeeeeeeee
                    Haber taze bir haber değil

sebeb bu deği o zaman
                    Bence bugün uzak durmak lazım...80600 e kadar pinokyo yaparlarsa alırım diye emir girmiştim... Kucağıma vermişler. Zararına satabilirim.

Yorum

• poritino
                      Çalışkan
                      • 04 Mayıs 2009
                      • 2005

Bence bugün uzak durmak lazım...80600 e kadar pinokyo yaparlarsa alırım diye emir girmiştim... Kucağıma vermişler. Zararına satabilirim.
                      Bana kalırsa bugün ya 79600 lerden kapanacağız ya da çooooh yukarılardan...Ortası yok.O kadar

O yüzden kelli ben satmaktan vazgeçtim...Stoplossumu yazar beklerim.

Yorum

• VOLVO
                        indikatör
                        • 30 Nisan 2009
                        • 1448

dow future bu kadar yukarıdayken düşüş olması hoş değil gibi.

sanırım yeni bir yunanistan,ispanya haberi patlayacak.

not:halen maldayım

Yorum

• eren@
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2008
                          • 2344

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          KUZU kızmasın sonra benim söylediklerime itibar etmiyor diye

yaw şu guzuyu sevmemde yazdığı senaryo aklıma yattı. hızla endeksi aşağı çek, ve seçim öncesi zirveye alışkın türk yatırımcının mala yapışık olmasını sağla.hatta nasılsa seçim var yükseliş olur diye daha da mallanmasını sağla. sonra 66-70 bin endeks civarından beri malları taşıyan yatırımcı zaten uzun vadeli olacak. endeks 60 binlerden yukarı tekrar hızla 66'ya gelecek. bizim ky ancak maliyetine yaklaşacak. bu arada yeni mallananlara da malı biraz daha devretme ve tekrar düşüş.

tam pisko bir senaryo ama akla uygun gibi. belki de ciddi düşüş yaşanan günler sonrasında böyle senaryolar insana mantıklı geliyor
                          Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                            Çalışkan
                            • 04 Mayıs 2009
                            • 2005

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bence tamamen yeni shortcu toplama olayı diye düşünüyorum. Ama duygusal yorum tabiiki.

Ama bugün yukarı tepecekse dünkü gibi 79600 lere gitmemeli bence. Buralarda tutunup 15:45 e kadar bezdirseler dünkü gibi yukarı ivmeli bir hareket hiç şaşırtmaz beni.

3 tane kapanış senaryom var:
                            79600
                            78400
                            ya da 82300'un coook üzeri...Benim için arası yok derken bunu kasttetim.

Kimse bu yazdıklarımdan etkilenmez sanırım...Tradelerimde zarardan hep kıl payı döndüğümü görüyorsunuz zaten Benim ipimle kuyuya inen biteeer...

Yorum

• eren@
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2008
                              • 2344

Babacan: Bankalara, "kredi vermeyin" diye bir siyasi baskı yok

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Başkent Doğalgaz Dağıtımın özelleştirilmesi ihalesinin iptaline ilişkin, ´´Bankalara, ´kredi vermeyin´ diye bir siyasi baskı yok. Çünkü işin içinde 2 tane de özel banka var. Bu, sadece kamu bankalarının yaptığı bir iş değil´´ dedi.

Babacan, TRT Türk kanalında katıldığı bir programda, Başkent Doğalgaz Dağıtım´ın yüzde 80 oranındaki hissesinin özelleştirilmesi ihalesinin, firmanın yatırması gereken parayı bulamadığı için iptal edildiğinin hatırlatılması üzerine, ilgili kurumlardan, iki ortak arasında ciddi ihtilaf oluştuğu yönünde bilgi aldığını ifade etti. Babacan, şunları söyledi:

´´Bu iki ortak, yola çıktıktan sonra ihaleyi alan firma ile daha sonra lisansı almaya çalışan firmanın yönetim yapısı o arada değişti, bozuldu, ortaklar birbiriyle ihtilafa düştü ve yargıya intikal etti.
                              Bir hukuki boşluk doğdu. Dolayısıyla bu projeyi finanse etmek için hazırlanan bankalar ki bunlardan 2 tanesi kamu, 2 tanesi özel bankaydı. Bunlar bu hukuki boşluktan dolayı biraz çekindiler. Bu kadar krediyi vereceğiz ama krediyi verdiğimiz şirket, varlığı yargıya intikal etmiş bir şirket ve yarın bu şirketin varlığı yargı tarafından sorgulanacak. Bu ortaklar arasındaki ihtilafın nereye doğru, nasıl çözüleceği, yargının nihai kararının ne olacağı belli değil. Böylesine hukuki bir sorun yumağına dönüşmüş bir işe kredi vermek konusunda bankalar haklı olarak çekindiler.´´

´´HAYIR, ÖYLE BİR ŞEY YOK´´

Başbakan Yardımcısı Babacan, ´´Bankalara kredi vermeyin´´ şeklinde siyasi bir etki, baskı olduğu söylentilerinin hatırlatılması üzerine de, şunları kaydetti:

´´Bankalara, ´kredi vermeyin´ diye bir siyasi baskı yok. Hayır, öyle bir şey yok. Çünkü işin içinde 2 tane de özel banka var, bu sadece kamu bankalarının yaptığı bir iş değil. 4 banka bir araya geliyorlar, hukukçuları çalışıyor ve anca beraber kanca beraber. 4´ü ya beraber girecekti ya da 4´ü geri çekilecekti. Bu bankaların hukukçuları buluştular, hafta sonu çalıştılar, ettiler baktılar ve ´biz risk görüyoruz. Bu haliyle bu krediyi vermemiz bankalarımızı riske atmak anlamına gelir´ dediler ve krediyi vermeme kararı aldılar
                              Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .

Yorum

• poritino
                                Çalışkan
                                • 04 Mayıs 2009
                                • 2005

Tırstırıcı saatlere gelmişiz...79600 e iner de patlatırlarsa vayyy başımıza gelenler diyebiliriz....Çok sert bir satış dalgasıne girer o zaman:(

Yorum

Working...
                                X

Debug Information