herkes dönüş bekliyor. işin ürkütücü yanı bu
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o da yeni söylemedi ki daha önce söylemiştiporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇıkmıyor ki
Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Allaha emanet olunKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Son yarım saatte de beklediğim tepkiyi vermeyince ne yaptım sizce?.....VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkes dönüş bekliyor. işin ürkütücü yanı bu
Tabii ki inadım devreye girdi ve kapamadım
Yarın eksi gap yersem de şaşırmam...
Herkese iyiakşamlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Biraz geçmiş yıllara baktım da 6 gün arka arkaya düşüş göremedim. Bugün bu düşüş olmasaydı 84500 leri cumaya kadar bekliyor olacaktım ama benim senaryo çöpe gitti galiba.
Yarın bayağı volatil bir gün olacak galiba.
Henüz dönüş emaresi de yok. Ama ben long girmişim..Huyum kurusun
Oysa bu vade başlamadan önce, ilk çarşambaya kadar 86 lara sürerler sonra 78 lere kadar bile gidebilir demişim....Teyy allaam yaaa...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sn Karınca
Aracı kodları hala lazımsa eğer
iyi akşamlar.Kod:Kurum Kodu Kurum Adı Alo Takas No. Kurum Tipi 1MR SPK-MERKEZ B TİPİ YAT.ORT.-TAKAS İŞL.HES. 5608 ARACI KURUM ACA ACAR YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0003 ARACI KURUM ADM ADA MÜŞTERİLERİ HESABI 1486 ARACI KURUM ADY ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 1817 ARACI KURUM AHG ABN AMRO YATIRIM BLOKELİ MÜŞTERLER HESABI 1430 ARACI KURUM AKD AKDENİZ MENKUL MÜŞTERİLERI HESABI 0008 ARACI KURUM AKF AKTİF MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0009 ARACI KURUM AKM AK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1487 ARACI KURUM ALF ALFA MENKUL MÜŞTERILERİ HESABI 0094 ARACI KURUM ALN ALAN MENKUL DEĞERLER A.Ş 0011 ARACI KURUM AMK ALTERNATİF YATIRIM A.Ş. 1488 ARACI KURUM AOL ATAONLİNE MENKUL KIYMETLER A.Ş. 2246 ARACI KURUM ATA ATA YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0020 ARACI KURUM ATR ARTI MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 3167 ARACI KURUM AYB AYBORSA MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş. 0024 ARACI KURUM BAB B.A.B. MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0025 ARACI KURUM BAH BAHAR MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş. 0026 ARACI KURUM BGC BGC PARTNERS MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5309 ARACI KURUM BMK BİZİM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 3033 ARACI KURUM BOY BOYUT MENKUL DEĞERLER A.Ş. MÜŞTERİ HESABI 0037 ARACI KURUM BSK BAŞKENT MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0039 ARACI KURUM CAC CREDİT AGRİCOLE CHEUVREUX MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5514 ARACI KURUM CAG ÇAĞRI MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0272 ARACI KURUM CAM CAMİŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0044 ARACI KURUM CIM CİTİ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5521 ARACI KURUM CNA CAN MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0050 ARACI KURUM CSA CENSA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0268 ARACI KURUM CSM CREDİT SUİSSE İSTANBUL MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5310 ARACI KURUM DEG DEĞER MENKUL MÜŞTERILERI HESABI 0056 ARACI KURUM DET DELTA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0061 ARACI KURUM DHA DEHA MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0062 ARACI KURUM DNT DENİZ TÜREV MENKUL DEĞERLER A.Ş. 4847 ARACI KURUM DSI DEUTSCHE SECURITIES MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5183 ARACI KURUM DST DESTEK MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5464 ARACI KURUM DTK DATEK MENKUL MÜŞTERİLER HESABI 2243 ARACI KURUM DUN DÜNYA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0069 ARACI KURUM DZY DENİZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 1693 ARACI KURUM ECZ ECZACIBAŞI MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0072 ARACI KURUM EFG EFG İSTANBUL EQUİTİES MENKUL DEĞERLER A.Ş. 4844 ARACI KURUM EGM EGSYAT.MEN.DEĞ.A.Ş./İST.2.İFLASDAİ. MÜD.2003/İFLAS 1493 ARACI KURUM EKN EKİNCİLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0078 ARACI KURUM EKO EKOL MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0079 ARACI KURUM EKS EKSPRES YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1613 ARACI KURUM ENT ENTEZ MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş. 0080 ARACI KURUM ERM EURO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 2561 ARACI KURUM ERY ERCİYES MÜŞTERİLERİ HESABI 0082 ARACI KURUM ESI ERSTE SECURITIES İSTANBUL MENKUL DEĞ.A.Ş. 5978 ARACI KURUM ESM TASFIYE HALINDE ES MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1495 ARACI KURUM ETM ETİ YATIRIM A.Ş. 1496 ARACI KURUM EVG EVGİN MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş. 0269 ARACI KURUM EYD EGEMEN MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0090 ARACI KURUM FNY FİNANS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1497 ARACI KURUM FRS FORTİS YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 4843 ARACI KURUM GDK GEDİK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0106 ARACI KURUM GFC GFC GENERAL FİNANS MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0164 ARACI KURUM GLB GLOBAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0109 ARACI KURUM GLT GALATA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5180 ARACI KURUM GMK GÜNEY MENKUL DEĞERLER TİC.A.Ş. 0314 ARACI KURUM GNI ING MENKUL DEĞ.A.Ş. 5705 ARACI KURUM GRM GARANTİ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0270 ARACI KURUM GVN GÜVEN MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0271 ARACI KURUM HAK HAK MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0120 ARACI KURUM HDF HEDEF MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0330 ARACI KURUM HLY HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1729 ARACI KURUM HSY HSBC YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 3031 ARACI KURUM INM İNTEGRAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5794 ARACI KURUM IYF İNFO YATIRIM A.Ş. 0586 ARACI KURUM IYM İŞ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1500 ARACI KURUM JPM J.P. MORGAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5703 ARACI KURUM KAR MÜFLİS KARON MENKUL DEĞ.A.Ş. İST.1.İFLAS MÜD.DOS.NO.2006/5 0146 ARACI KURUM KMD KALKINMA YATIRIM MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1589 ARACI KURUM KNY KENT YATIRIM MÜŞTERİLERİ HESABI / BEYOĞLU İFLAS MÜD. 2005/11 1503 ARACI KURUM KPT KAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5182 ARACI KURUM KRE KARE YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5516 ARACI KURUM KYM K MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1501 ARACI KURUM MED MED MENKUL DEĞERLER A.Ş. MÜŞTERİ HESABI 0161 ARACI KURUM MLM MERRİLL LYNCH MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5190 ARACI KURUM MRA MİRA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5704 ARACI KURUM MRS MARBAŞ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0170 ARACI KURUM MRZ MERKEZ MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1668 ARACI KURUM MSA MEKSA YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0171 ARACI KURUM MSI MORGAN STANLEY MENKUL MÜŞTERİ HESABI 5308 ARACI KURUM MTY METRO YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 4846 ARACI KURUM MYZ ULUS MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0274 ARACI KURUM NUR NUROL MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 0178 ARACI KURUM OKM OKAN YATIRIM MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1905 ARACI KURUM OMD OSMANLI MENKUL DEĞ.A.Ş. 5977 ARACI KURUM ONR ÖNER MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0181 ARACI KURUM OPT OPTİMAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. MÜŞTERİLERI HESABI 5981 ARACI KURUM OYA OYAK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0184 ARACI KURUM PAY PAY MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0187 ARACI KURUM PIT PİRAMİT MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0189 ARACI KURUM PMD PARK MENKUL MÜŞTERILERI HESABI 1847 ARACI KURUM PME CEROS MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5311 ARACI KURUM PMK PRİM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0315 ARACI KURUM POL POLEN MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0190 ARACI KURUM RJS RAYMOND JAMES YATIRIM MENKUL MÜŞTERILERI HESABI 0186 ARACI KURUM RVA RİVA MENKUL BLOKELİ MÜŞTERİLER HESABI 0587 ARACI KURUM SET SETAT MENKUL DEGERLER A.S. 0200 ARACI KURUM SKY ŞEKER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1509 ARACI KURUM SMY SÜMER MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1508 ARACI KURUM SNK SANKO MENKUL DEĞERLER A.Ş. 2560 ARACI KURUM SOE SOYMEN MENKUL KIYMETLER A.Ş. 0206 ARACI KURUM SRD SARDİS MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5317 ARACI KURUM STJ STRATEJİ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0066 ARACI KURUM STY SİTE YATIRIM MENKUL MÜŞTERİLER HESABI 1576 ARACI KURUM SUS STANDARD ÜNLÜ MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5312 ARACI KURUM SYG SAYILGAN MENKUL DEĞERLER TİCARETİ A.Ş. 0965 ARACI KURUM TAC TACİRLER YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0215 ARACI KURUM TBY TEB YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1513 ARACI KURUM TFM TEKFEN MENKUL MÜŞTERİLERİ HESABI 1514 ARACI KURUM TKS TAKSİM YATIRIM A.Ş. 0229 ARACI KURUM TKY TURKISH YATIRIM A.Ş. 1517 ARACI KURUM TLM TEKSTİL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1515 ARACI KURUM TOR TOROS MENKUL KIYMETLER TİCARETİ. A.Ş. 0234 ARACI KURUM TRA TERA MENKUL DEĞERLER A.Ş. 4845 ARACI KURUM TTM TİCARET MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1518 ARACI KURUM TYA TAIB YATIRIM MÜŞTERİLERİ HESABI 1512 ARACI KURUM UBS UBS MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5178 ARACI KURUM UCI UNİCREDİT MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5522 ARACI KURUM UCM UNİCORN CAPİTAL MENKUL DEĞERLER A.Ş. 5315 ARACI KURUM ULK ULUKARTAL KAPİTAL VADELİ İŞLEMLER ARACILIK A.Ş. 5623 ARACI KURUM VKY VAKIF YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1519 ARACI KURUM YAT YATIRIM FİNANSMAN MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0251 ARACI KURUM YKR YAPI KREDİ YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 0652 ARACI KURUM ZRY ZİRAAT YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. 1542 ARACI KURUM ADA ADABANK A.Ş. 0004 BANKA ADB ANADOLUBANK A.Ş. 1737 BANKA AFB AKTİF YATIRIM BANKASI A.Ş. 5513 BANKA AKB AKBANK T.A.Ş. 0007 BANKA ANF ALTERNATİF BANK A.Ş. 0263 BANKA APS AKBANK T.A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5363 BANKA ARA ARAP TÜRK BANKASI A.Ş. 0016 BANKA ATB TASFIYE HAL ATLAS YAT BANK. 1910 BANKA BNP AK ULUSLARARASI BANKASI A.Ş. 0034 BANKA CAL CREDİT AGRİCOLE YATIRIM BANKASI T.A.Ş. 3786 BANKA CIY CITIBANK YABANCI A.Ş. 0305 BANKA DBI DEUTSCHE BANK A.Ş. 2242 BANKA DBY DEUTSCHE BANK A.Ş. (YABANCI) 3907 BANKA DLR DİLER YATIRIM BANKASI A.Ş. 1835 BANKA DNS DENİZBANK A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5862 BANKA DNZ DENİZBANK A.Ş. 1700 BANKA EBY EUROBANK TEKFEN A.Ş. (YABANCI) 5340 BANKA FIN FİNANSBANK A.Ş. 0092 BANKA FNP FİNANSBANK A.Ş. (PORTFÖY SAKLAMA) 5307 BANKA FPS FORTİS BANK A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5554 BANKA FRT FORTİS BANK A.Ş. 4842 BANKA GIN ING BANK A.Ş. 5520 BANKA GIP ING BANK A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5543 BANKA GPS T.GARANTİ BANKASI A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5496 BANKA GSB GSD YATIRIM BANKASI A.Ş. 1899 BANKA HSB HSBC BANK A.Ş. 1796 BANKA IKT IKTISAT BANKASI T.A.S. 0128 BANKA IPS T.İŞ BANKASI A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5379 BANKA KLN T.KALKINMA BANKASI A.Ş. 5980 BANKA MLN MİLLENNİUM BANK A.Ş. 5179 BANKA OSM GARANTİ BANK. A.Ş. YABANCI 0183 BANKA PRK PARK YATIRIM BANKASI A.S. 0294 BANKA RBS THE ROYAL BANK OF SCOTLAND N.V.MERKEZİ AMSTERDAM İSTANBUL MERKEZ ŞUBESİ 5979 BANKA SEK ŞEKERBANK T.A.Ş. 0198 BANKA TBA TURKISH BANK A.Ş. 0218 BANKA TBN TURKLAND BANK A.Ş. 5316 BANKA TCM JP MORGAN CHASEBANK NATIONAL ASSOCIATION MRK.COLUMBUS OHIO IST. TÜRKİYE ŞUBESİ 0279 BANKA TCZ T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 0288 BANKA TEB TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. 0221 BANKA TEP T.EKONOMİ BANKASI A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5406 BANKA TES TEKSTİL BANKASI A.Ş. 0223 BANKA TGB T. GARANTİ BANKASI A.Ş. 0365 BANKA THL T. HALK BANKASI A.Ş. 0285 BANKA TIB T. İŞ BANKASI A.Ş. 0227 BANKA TSK T.SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. 0282 BANKA TTB TASFİYE HALİNDE TÜRK TİCARET BANKASI A.S. 0240 BANKA TVB T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O 0316 BANKA TYS TÜRK EKONOMİ BANKASI A.Ş. (MENKUL KIYMET HİZMETLERİ) 5297 BANKA YBA TAİB YATIRIM BANK A.Ş. 0252 BANKA YKB YAPI VE KREDİ BANKASI A.Ş. 0254 BANKA YKC YAPI KREDİ BANKASI A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5503 BANKA ZBS T.C.ZİRAAT BANKASI A.Ş.(PORTFÖY SAKLAMA) 5591 BANKA G8S TAKSİM MEN.DEĞ.TEMİNAT(AKB-İ.E.İMKB UYUŞMAZLIK) 5701 DİĞER H1H MEKSA YAT.MEN.DEĞ.TEMİNAT (AKB-K.S.E) 5785 DİĞER H1O AK MEN.DEĞ.TEMİNAT (AKB-M.E 1.DAVA-IST.6.ASL) 5803 DİĞER H1P AK MEN.DEĞ.TEMİNAT (AKB-M.E 2.DAVA-IST.10.ICRA) 5804 DİĞER H1R AK MEN.DEĞ.TEMİNAT (AKB-M.S.O.B BURSA 1.ASL.) 5805 DİĞER H1S AK MEN.DEĞ.TEMİNAT (AKB-E.K.BAKIRKÖY 4.SULH) 5806 DİĞER SMF ŞEKER MORTGAGE FİNANSMAN A.Ş. 6061 DİĞER AEM ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. 3112 EMEKLİLİK ŞİRKETİ AHS AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 2377 EMEKLİLİK ŞİRKETİ AHY AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 5886 EMEKLİLİK ŞİRKETİ ANM AEGON EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 3151 EMEKLİLİK ŞİRKETİ BEM GROUPAMA EMEKLİLİK A.Ş. 3242 EMEKLİLİK ŞİRKETİ DEN DENİZ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş 5630 EMEKLİLİK ŞİRKETİ FEM FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 5428 EMEKLİLİK ŞİRKETİ FRE FORTİS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 4427 EMEKLİLİK ŞİRKETİ GEM GARANTİ EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 3135 EMEKLİLİK ŞİRKETİ HYS YAPI KREDİ EMEKLİLİK A.Ş. 2125 EMEKLİLİK ŞİRKETİ IEM ING EMEKLİLİK A.Ş. 5706 EMEKLİLİK ŞİRKETİ IHS ERGO EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. 3137 EMEKLİLİK ŞİRKETİ KHM ALLİANZ HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 3124 EMEKLİLİK ŞİRKETİ VEM VAKIF EMEKLİLİK A.Ş. 3120 EMEKLİLİK ŞİRKETİ ZEM ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 5800 EMEKLİLİK ŞİRKETİ TIA T.İŞBANKASI A.Ş.KORUMA AMAÇLI ŞEMSİYE FONUNA BAĞLI B TİPİ %100 ANAPARA KORUMALI BİRİNCİ ALT FON 5622 YATIRIM FONU ARO AVRASYA GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 0650 GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI IYO İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 5791 GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI KGO KİLER GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 6045 GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI MGO MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 5389 GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI TRG TORUNLAR GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 5902 GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI EOR EURO KAPİTAL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 6047 YATIRIM ORTAKLIĞI ETY EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 5270 YATIRIM ORTAKLIĞI AAY ATEŞAN AYBARS PORTFÖY YÖNETIMI A.Ş. 5159 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ABP ABN AMRO PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2366 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ AKP AK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2109 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ALP ALTERNATİF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5482 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ APY ATA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2263 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ASY ASHMORE PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5342 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ BPY ARMA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 3244 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ DUP STANDART ÜNLÜ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5169 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ECP EGELİ CO PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5860 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ EPY DENİZ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş 1804 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ EUP ECZACIBAŞI PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2518 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ EUY EURO PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5438 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ FPO FOKUS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 6337 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ FPY FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2051 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ FRP FORTİS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 4849 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ GEP GEDİK PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5408 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ GPO GLOBAL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 1772 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ GPY GARANTİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 1722 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ HPY HSBC PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 3276 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ IEP ERGO PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2237 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ IKY TASFİYE HALİNDE İKTİSAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş 1859 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ INP ING PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5519 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ISP İŞ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2235 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ISY İSTANBUL PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5367 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ KCP YAPI KREDİ PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2798 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ KPY TASFİYE HALINDE KENT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2168 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ LPO LOGOS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5884 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ LPY LİBERA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5819 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ OSP OSMANLI PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 6091 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ PPY POLSAN PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5912 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ RPY RHEA PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5735 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ SPY SARDES PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 6355 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ TEY TEB PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 1890 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ UPY UNİCORN PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 5518 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ VKP VAKIF PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 2527 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ ZPY ZİRAAT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 3001 PORTFÖY YÖNETİM ŞİRKETLERİ AGI ANADOLU GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 6049 GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI AFN ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2771 KATILIM BANKASI ALK ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 5285 KATILIM BANKASI FFK FAMILY FİNANS KURUMU A.Ş. 2526 KATILIM BANKASI KTK KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. 5847 KATILIM BANKASI
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Sell in may go away demişti fikret abi. bu da yılların kuralı. ama dinlemedik işte. birde nedense tüm türk toplumunda seçim öncesi zirve seçim sonrası da kaçış senaryosuna inandı. Pala da saf değil ya bu kadar kolay para yedirecek bize.
istermisiniz düşüş başlamış olsun
.artık bizim ky seçim öncesi sonrası fark etmez uzun vadeli yatırımcı olur.
yarın artı kapatırsak şık olur. gün içi sancılı olacak tabii.
Yorum
-
Ben daha düşüşün başlamış olacağına inanmıyorum...Tabii seçimlerde buyuk bir surprizi biliyor ve fiyatlıyorlarsa orasını bilemem. Ama normal şartlarda seçim beklentisinde mal almak isteyen oldukça panikletmeden vermeleri lazım. Verecekse gidip 70binlerden niye versin?Bu bölgede 1 ay oyalansa yine bu malı satar amcalar.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSell in may go away demişti fikret abi. bu da yılların kuralı. ama dinlemedik işte. birde nedense tüm türk toplumunda seçim öncesi zirve seçim sonrası da kaçış senaryosuna inandı. Pala da saf değil ya bu kadar kolay para yedirecek bize.
istermisiniz düşüş başlamış olsun
.artık bizim ky seçim öncesi sonrası fark etmez uzun vadeli yatırımcı olur.
yarın artı kapatırsak şık olur. gün içi sancılı olacak tabii.
Ekleme: Ben bu seçimlerde sürpriz bekliyorum açıkçası. Henüz seçime kadar aradan çok sular akar çok kasetler çıkar ama bence seçimden sonra 1-2 gün düşüş ve sonra son kez zirve görülecek diye düşünüyorum. Başta herkes panik olacak ama sonra bu sonucun ulkeye daha buyuk istikrar getireceği haberleriyle coşacak
293 sandalyeli bir AKP... başta şok etkisi yaratır dimi...Aslında 287 geçiyor aklımdan ama uykusuzum diye revize ettim rakamı
iyi gecelerSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
yaw şu guzuyu sevmemde yazdığı senaryo aklıma yattı. hızla endeksi aşağı çek, ve seçim öncesi zirveye alışkın türk yatırımcının mala yapışık olmasını sağla.hatta nasılsa seçim var yükseliş olur diye daha da mallanmasını sağla. sonra 66-70 bin endeks civarından beri malları taşıyan yatırımcı zaten uzun vadeli olacak. endeks 60 binlerden yukarı tekrar hızla 66'ya gelecek. bizim ky ancak maliyetine yaklaşacak. bu arada yeni mallananlara da malı biraz daha devretme ve tekrar düşüş.
tam pisko bir senaryo ama akla uygun gibi. belki de ciddi düşüş yaşanan günler sonrasında böyle senaryolar insana mantıklı geliyor
bu arada bende maldayım
Yorum
-
Gözüm petkimin üzerinde.Orada agresif hareketler olmadan korkma bi nane olmaz.Ve bu kadar milyar dolarlık portföylerini boşaltıp ta öyle şangır şungur dolarlarını yüklenip çıkamazlar.VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw şu guzuyu sevmemde yazdığı senaryo aklıma yattı. hızla endeksi aşağı çek, ve seçim öncesi zirveye alışkın türk yatırımcının mala yapışık olmasını sağla.hatta nasılsa seçim var yükseliş olur diye daha da mallanmasını sağla. sonra 66-70 bin endeks civarından beri malları taşıyan yatırımcı zaten uzun vadeli olacak. endeks 60 binlerden yukarı tekrar hızla 66'ya gelecek. bizim ky ancak maliyetine yaklaşacak. bu arada yeni mallananlara da malı biraz daha devretme ve tekrar düşüş.
tam pisko bir senaryo ama akla uygun gibi. belki de ciddi düşüş yaşanan günler sonrasında böyle senaryolar insana mantıklı geliyor
bu arada bende maldayım
Kesin olan bişey varsa para USA ya geri dönüyor ama ağır ağır.
Dünyada elinde altını en fazla olan ülke USA.
Cebe girmeyen para para değildir.
Asıl operasyonu altında bekliyorum ben.
Körfezden de para geldikçe korkma bize de bişey olmaz.
DOW 25.000, İMKB 100.000
Bu sevda daha bitmez.
Avrupa mı ?Altı boş ,üstü ihtiyar...
Alman Milli Takımından Sonra Real de Türklere sarıldı görmüyonuz mu?
Düşecekler hepten kucağımıza.:081:

:081::081:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
İMKB Bugün İçin Beklenti : N. Nuri SEVGEN
İMKB30 spot endeks bir süredir önemle belirttiğim 83000 seviyesinin altına gerileyerek nisan ayında iki kez döndüğü seviye olan 81500-81700 bandının da altına kayarak bir süredir hedef seviye olarak bültenlerimde yazdığım 79000 seviyelerine geriledi.
200 günlük üssel hareketli ortalamasının geçtiği seviye olan 79250 seviyesi civarı teknik olarak İMKB30 spot endeks için çok kuvvetli bir destektir. Zira 200 günlük ortalamalar uzun vadeli hareketin yönü açısından çok önemlidir. Bu nedenle İMKB30 spot endeksin bu seviyelerden tepki verme olasılığı teknik olarak kuvvetli. Ancak bu desteğinde tutunamayarak altında kalınması (200 günlük ortalamanın altına kısa süreli sarkmaları kastetmiyorum) durumunda ise; aşağıda hedef 75000 olacaktır...!
Diğer yandan 83500 seviyesi geçilmedikçe; yaşanan tüm yükselişlerin, tepki yükselişi olarak kabul edileceği de unutulmamalıdır.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
:081::081::081::081:culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydınlar
günlük bant:
80975-79550
81575-79250
Herkese günaydın...Bandlara kavustukSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
Yorum