Herkese günaydın...Birileri yine sabah sabah poz kapamaya devam ediyor...Dikkatle izliyoruz.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
baya çok ta volatil olmayan bir piyasada -2266 poz u kapatmak acaba deyesi geliyor insanınporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese günaydın...Birileri yine sabah sabah poz kapamaya devam ediyor...
Dikkatle izliyoruz.Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Adamlar gecen vadeden bu vadeye 170 bin cıvarı pozu 2-3 bin puanlık bantta taşımışlar...Bu da bişey mieren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaya çok ta volatil olmayan bir piyasada -2266 poz u kapatmak acaba deyesi geliyor insanın
Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Sabahtan 81500 e girdiğim uzun emrini cari açık haberi öncesi kapatıp manual işlem yapayım dedim ama elim gitmedi:(yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık yukarı işlemler başlamalı
İzlerken işlem yapamıyorum..Haber akışı çok etkiliyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Ama tahminime göre bunlar daha öğlene kadar çok gererler burayı...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahtan 81500 e girdiğim uzun emrini cari açık haberi öncesi kapatıp manual işlem yapayım dedim ama elim gitmedi:(
İzlerken işlem yapamıyorum..Haber akışı çok etkiliyor.Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
*CARİ İŞLEMLER AÇIĞI MARTTA 9.77 MİLYAR DOLAR(BEKLENTİ -8.1MLR, ÖNCEKİ -6.13MLR)-TCMBporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahtan 81500 e girdiğim uzun emrini cari açık haberi öncesi kapatıp manual işlem yapayım dedim ama elim gitmedi: .
*CARİ İŞLEMLER AÇIĞI OCAK-MARTTA 22.1 MİLYAR DOLAR-TCMB
baya da açılmış amaKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Daha da açılır o dostum...Pembe bulutların dağılmasına çok zaman kalmadı da ne zaman patlayacak acı gerçekler bakalım.eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster*CARİ İŞLEMLER AÇIĞI MARTTA 9.77 MİLYAR DOLAR(BEKLENTİ -8.1MLR, ÖNCEKİ -6.13MLR)-TCMB
*CARİ İŞLEMLER AÇIĞI OCAK-MARTTA 22.1 MİLYAR DOLAR-TCMB
baya da açılmış amaSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
Bu kadar rahat 81600 lerden alma olanağı sunmalarından kıllanmıştım...Kısmetimiz bu sefer yüzümüze güldü...81150... Hala flatim...poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAma tahminime göre bunlar daha öğlene kadar çok gererler burayı...Söylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
cari açık gerçeğini henüz idrak etmeye biz başlamadık zannedersem ama yabancı çok iyi biliyorki durum vahim ama onun da mal çıkması en az 3 ay sürdüğünü var sayarsak Yabancı 62,81 & Yabancı 62,82 yavaş yavaş öğütüyor değirmen deporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kadar rahat 81600 lerden alma olanağı sunmalarından kıllanmıştım...Kısmetimiz bu sefer yüzümüze güldü...81150... Hala flatim...Kopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
80675 e long girmiştim...Vermişler az önce
Stopu mu yazar beklerim artık....Öğleden sonra da tepki gelmezse 78 lerin önü açılabilir.
Dostlar sadece ben yorum yazdığım için sayfada kirlilik yarattığımı düşünüyorum....Biraz az yazmaya çalışacağım . Hepinize bol kazançlarSöylediklerim yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır. Başkalarının yorumuna göre trade edenler büyük ihtimalle zarar ederler.
Yorum
-
kendi düşüncelerini yazıyorsun bu bana yolumu çizmem de faydalı oluyor siz neden rahatsızlık duyuyor sunuz ki bence devam edinporitino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar sadece ben yorum yazdığım için sayfada kirlilik yarattığımı düşünüyorum....Biraz az yazmaya çalışacağım . Hepinize bol kazançlarKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum