Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Günaydınlar...
sabah sabah beklentimi yazıp çıkayım....
gaplı aşağı açılıp 69,800 - 70200 arasını gösterip oradan sert almalarını bekliyorum...
artık güzel bir tepki gelmeli...
stobum 69,500...
herkese hayırlı kazançlar...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yaaa sabah LONG ları kapasaydım!!!!!!!!!!!!!!
dün LONG ları kapayacaktım baktım durum sakat
bugünde 70,700 den de zararına kapatıyordum az kalsın....
hayırlııs bakalım.....
Yaaa sabah LONG ları kapasaydım!!!!!!!!!!!!!!
dün LONG ları kapayacaktım baktım durum sakat bugünde 70,700 den de zararına kapatıyordum az kalsın....
hayırlııs bakalım.....
Bu ........... ne yaptığı belli değil
pinpon topu gibi oynuyorlar
tahvil 8,90 %0,50 ekside uzun zamandır ilk kez ekside bankalar artıda endeks ekside muhtemel bir tepkinin ilk işaretleri oluşmaya başlıyor...
tek beklediğim belirttiğim hedeflere dokunması eğer orayada dokunup çıkarsa %10 luk bir yukarı potansiyel oluşur...
izlemeye devam ediyoruz...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
vobda 60 lık bar yutan bar oldu...
yalnız spot 30 ve 100 de aynısı olmadı...
yutan barlar düşüşe işaret etsede diğer parametrelerde oluşmaması kuşku verici aynı zamanda dolar ve tahvilde gevşedi....
en iyisi flat izlemek ve hedeflere konsantre olmak...
69,800 - 70,200 arası bekliyorum.. gelirse long olurum gelmesse flat...
Yorum