Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
volvo buda sana düşen seç beğen yolla arka sayfada adres var.
Yorum
-
enginim.. valla benim evimde kahve makinesi yok.. eski usul cezve'de pişiriyoruz..ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.bosch-home.com/tr/ürünler/küçük-ev-aletleri/içecek-hazırlama-grubu/kahve-makineleri/TKA6631.html
buda senin armağanın selim abi .
şimdi sana bunu alırsam.. ayıp olur biraz....
başka bir hediye seçeyim sana..
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
;)guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterenginim.. valla benim evimde kahve makinesi yok.. eski usul cezve'de pişiriyoruz..
şimdi sana bunu alırsam.. ayıp olur biraz....
başka bir hediye seçeyim sana..
;)
Yorum
-
aselam senolcum iyiki maça gelmemişimk24k24k24guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol:
*kim var selam söle millete
Yorum
-
a.s. volvo kardeşim...
bir durum şudur...
encin sana da bir şey yazmış .. oku.....
fırında sütlaç vardı.. mideye indirdim... offff offff!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
flash tv....
marangozhane....
açın parayı kapın... %50 sini bana gönderin.....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
son sahur... son yemek...
bir başka Ramazanda görüşmek üzere....
sağlıcakla kalın.. dostça kalın...
ve......... kalkınnnnnnnnnnnnnnnnnnn; sahur vakti...........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
way be koca Ramazan da bitti.:040::040:ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSON sahur kalkınnnnnnnnnnnn
Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
molası....
Yorum