ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kARGOYU BEN VERİRİM ELDEN OLMAS:ka24::ka24::ka24:ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk D-10 da veririm.Bir de kargo parası ödetme bana.
3 lot vestel yapar.1 lot zoren.:040::040:
Yorum
-
ne iş................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbluğ olan ve ayağı yere değen herkes:(:ka24::(itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
bluğ luk varda ayağım yere daha basmıyor.ama azcık kaldı değecekENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbluğ olan ve ayağı yere değen herkes:(:ka24::(
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi fikir........................
O ŞeKİLDE OLMAZ
aldığın firmaya adresi ver o götürüyor olmadımı ver kargoya karşı ödemeli elden kabul edilmes...
Yorum
-
o niye eline versek olmuyor mu.................ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkARGOYU BEN VERİRİM ELDEN OLMAS:ka24::ka24::ka24:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
olmas dost düşman şişman görsün herkese seviyo sizi merkes.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero niye eline versek olmuyor mu.................
Yorum
-
sehpaya otur değer o zaman..................hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbluğ luk varda ayağım yere daha basmıyor.ama azcık kaldı değecek
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
yurtiçi kargoda %25 indirim var 1 lotun sana kalırÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİlk D-10 da veririm.Bir de kargo parası ödetme bana.
3 lot vestel yapar.1 lot zoren.:040::040:
Yorum
-
senin adını mı vereceğiz indirim için................KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryurtiçi kargoda %25 indirim var 1 lotun sana kalır
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
tecrübe diyorsun yanigemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersehpaya otur değer o zaman..................
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersehpaya otur değer o zaman..................işte geyik farkı alternatif çözümler süpersiniz ya :081:KHANJAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryurtiçi kargoda %25 indirim var 1 lotun sana kalır
hakan ramcı tanıdıklarım var:ka24:
Yorum
Yorum