ENGİN Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
perşembe bekliyorum bende kayedettim:(ayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersil engincim ben kaydettim:081:
Yorum
-
engİn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhediyeler için kargo adresi kaydetsin herkes silicem
gönderici ???
alıcı
engin cevher
çengelköy mah kaldırım cad sarıgül sok 12-1 çengelköy-üsküdar istanbul
:081::081::081::081:ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Dossantos/çengel/ist.desek gelmez mi?ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersilersem görükmezz

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
son maçtan sonra imkansız:040::040:ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDossantos/çengel/ist.desek gelmez mi?
Yorum
-
İlk D-10 da veririm.Bir de kargo parası ödetme bana.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperşembe bekliyorum bende kayedettim:(
3 lot vestel yapar.1 lot zoren.:040::040:
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
güccükler dahil değil demi reis.ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperşembe bekliyorum bende kayedettim:(
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
ben kaçtım sallanmaktan yoruldular biraz dinlendireyim
iyi geceler[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
-
bluğ olan ve ayağı yere değen herkes:(:ka24::(hakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüccükler dahil değil demi reis.
Yorum
-
:d:dayhan53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben kaçtım sallanmaktan yoruldular biraz dinlendireyim
iyi gecelerSÜRMENELİ...ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK...kAZIM KOYUNCU...
Yorum
-
Netsin adam.Yanında kazma guiza ve hostes alex varken.k24k24ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterson maçtan sonra imkansız:040::040:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
resmi gazeteyede ver enginENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterperşembe günü kargoda ismi çıkmayanlar çarşaf liste halinde ismileri ulusal basında yayınlanacaktır
yurt dışına çıkış yasağı koydur
[B][SIZE="3"][FONT="Arial Narrow"][COLOR="navy"]TÜRKÜM, DOĞRUYUM, ÇALIŞKANIM, VARLIĞIM TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.K.ATATÜRK[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
Yorum
Yorum