WaX Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
-
aradım acmadı galıba amelıyathane yakınlarında...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal abiyi bir arayalım ......annesi ameliyata girecekti bir soralım bakalım.....Twitter: @smsener
FB : smsener
Yorum
-
aynen açmadı vallahi..........uğramak lazım ameliyat sonrası vaksım..gelde gidelim teyzenin ziyaretine.........WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraradım acmadı galıba amelıyathane yakınlarında...
Yorum
-
oldugu kadar!balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkargoyla olmaz....buraya gelince kaymak koymak lazım........
kotubalıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternasıldı ama.................
balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaklavanın üstüne canım..........yanlış anlama wakısım............
tamam ıste baklavanın ustune koyda yolla! ben gelınce benımmı ustume koyacaksın

bıkere geldık bereket oldu felaket! bıdaha gelırsem yasama sansını hesapla ona gore konus bu sever anadoluyu vurur
Twitter: @smsener
Yorum
-
-
haklısın bende musaıt olursam atlar gelırım!balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraynen açmadı vallahi..........uğramak lazım ameliyat sonrası vaksım..gelde gidelim teyzenin ziyaretine.........
1 saatlık yol nasıl olsa!
ıstanbula gelısım sorun degılde sen cok yavassın
550km = 1saat
5km = 25dk!
pratık yap bırazTwitter: @smsener
Yorum
-
la faks sen gitte analiz yap biraz ne işin var geyik topiğinde..............millet senden analiz bekliyor haber verdiler gelsin analiz yapsın dediler.......
Yorum
-
bundan ıyısı samda kaysı derler bızım burda...balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermisafirimizi kötümü ağırladıki gelmeye yanaşmıyor acep............
hersey 10 numaraydı
sızler 10+...
aklınıza sakın yanlıs dusunceler hakım olmasın! vesveseye gelmeyın!Twitter: @smsener
Yorum
-
bana oyle bı bılgı henuz ulasmadı!balıkçıdoktor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterla faks sen gitte analiz yap biraz ne işin var geyik topiğinde..............millet senden analiz bekliyor haber verdiler gelsin analiz yapsın dediler.......
ozel kalemım gorevde
Twitter: @smsener
Yorum
-
ciddiye alıp cevapmı yazdın bide........yok bide kötüydü deseydin lebraaammmmm.........daha ne olsun izmirde görmediğin kadar saf su gördün tependen aşağı.........camimizi şereflendirdin daha ne olsun...........WaX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbundan ıyısı samda kaysı derler bızım burda...
hersey 10 numaraydı
sızler 10+...
aklınıza sakın yanlıs dusunceler hakım olmasın! vesveseye gelmeyın!
Yorum
Yorum