fitreleri güccüğe vermek 10 kat sevapmış
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
Eyvallah Reis,ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterwrangler
hakansahın
dibiniz hayırlı olsun
Tuttuğun altın olsun.
:081::081::081::081::081:
Yorum
-
Abi bi çorba ile doyarsın sen.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam sen 6 kişisin 60 tl alayım senden.......ayrıca zekatını da hesapla.......yolola......
Kralı 3 TL çorbanın ekmek beleş.3 öğün eder 9 gayme.Gerisini bana yolla.Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
çakal yolla 75 x4.......300 kağıt ayrıza zekat............stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet abi sen düzelttin.
Bu arada senin fitre miktarını metre cinsinden göbek çevresi x 50 TL olarak belirledim. 1,5 x 50 = 75 TL yeterli olabilir.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
derdin hiç bitmiyo..:040::040::040:EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbence ingilizce daha karizma...
engin abi benim teşekkür alanımıda flemenkçe yap....
Yorum
-
bizde başka fakirlere vereceğiz.................ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi bi çorba ile doyarsın sen.
Kralı 3 TL çorbanın ekmek beleş.3 öğün eder 9 gayme.Gerisini bana yolla.itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Aha da şapa oturduk.:040::040:Sabah kapıda güneysuyu arabanın başında görürsem şaşırmam.stockbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet abi sen düzelttin.
Bu arada senin fitre miktarını metre cinsinden göbek çevresi x 50 TL olarak belirledim.
1,5 x 50 = 75 TL yeterli olabilir.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Yorum
-
en son waxı tuttum.Wrangler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEyvallah Reis,
Tuttuğun altın olsun.
:081::081::081::081::081:
Yorum
-
ne var......çocuğun canı çekmiş yapsan ne olacak..............ENGİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterderdin hiç bitmiyo..:040::040::040:itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
***YEME ARTIK FİL GİBİ OLDUN VOLVO***
Yorum
-
alacağız başka yolu yok...............ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAha da şapa oturduk.:040::040:Sabah kapıda güneysuyu arabanın başında görürsem şaşırmam.
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
4 senelik peşin ödedim ANZ'ye.gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçakal yolla 75 x4.......300 kağıt ayrıza zekat............
Sıranı bekle.
Yorum
-
tşkler...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbizde başka fakirlere vereceğiz.................

Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne var......çocuğun canı çekmiş yapsan ne olacak..............

:kahkaha::kahkaha:
Yorum

Yorum