FNT Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
haydi iyi geceler. ben takla...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAl benden de o kadar. trafik yordu akşam akşam....
Yorum
-
Allah rahatlık versin, iyi geceler...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydi iyi geceler. ben takla...
Yorum
-
gemici abicim sizin de hal ve hatırınızı sorayım...nasılsınız ?
Yorum
-
sağol hocam iyidir............sen nasılsın...............simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergemici abicim sizin de hal ve hatırınızı sorayım...nasılsınız ?itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
çok şükür, bir yaramazlık yok...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağol hocam iyidir............sen nasılsın...............
inşaat mı yine....
Yorum
-
tanrı seni korusun.................sanırım başka işleri var..............simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür, bir yaramazlık yok...encin inşaat mı yine....
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Teşekkür ederim ben de kaçtım fnt hocam gibi .. İyi geceler....gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertanrı seni korusun.................sanırım başka işleri var..............
Yorum
-
selam... bende geldim eve...
cw ye zor yetiştim
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
bi gece dadlı yemeye kutero'yuda davet edelim....
komşuyuz şurda, yakında evi......!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
Yorum