senol Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yol paranı da verecem tamam istersen nizama gideriz pide yeriz ...akşam da doktor bizi furur akşam güllü var gene baba haberin var mı ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryol paramı kurtarmaz yiyeceğim yemek................al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
beşiktaş taksim dolmuşmuyuz be.....ne işim var yemek için oralarda....dersen akşamda takılırız kaçak işlere düşüneyim...........senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryol paranı da verecem tamam istersen nizama gideriz pide yeriz ...akşam da doktor bizi furur akşam güllü var gene baba haberin var mı ...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
tamam baba seni mi kırcam atla hemen gel ...doktora durumu sen anlatırsın ama güllüye gitmeyince...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeşiktaş taksim dolmuşmuyuz be.....ne işim var yemek için oralarda....dersen akşamda takılırız kaçak işlere düşüneyim...........al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
aleme kayacaksak çıkıyorum.....salla doktoru.............her sene 6000 dr mezun oluyor............senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertamam baba seni mi kırcam atla hemen gel ...doktora durumu sen anlatırsın ama güllüye gitmeyince...itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
aleme kayarız da içmeden olur mu ben ayran içerim ya da su oki dersen oki hemen atla gel...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleme kayacaksak çıkıyorum.....salla doktoru.............her sene 6000 dr mezun oluyor............al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
bu işleri telefonla hallettik senol....!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
saim abi.. ramazandan sonra olsa...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraleme kayacaksak çıkıyorum.....salla doktoru.............her sene 6000 dr mezun oluyor............
uludağa gideriz kaymaya
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
şenol işte.............dr serbest bırakın kendi halinde kalsın dedi...........guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işleri telefonla hallettik senol....itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
valla iyi olur geçen sene doğru dürüst bir kar ı avuçlayamadım............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaim abi.. ramazandan sonra olsa...
uludağa gideriz kaymaya
itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gelmiyormusun şimdi baba ...gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşenol işte.............dr serbest bırakın kendi halinde kalsın dedi...........
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
avuçlarız abi.. hem karı, hem buzu... kayakta yaparız..gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla iyi olur geçen sene doğru dürüst bir kar ı avuçlayamadım............
ne güleriz ama kendi halimize.. ben kaymayı iyi bilmem... kafa üstü çakılırım
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
Yorum