Ramazan & Geyik Çadırı
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Konuyu toplam 3 kullanıcı okuyor. (1 kayıtlı, 2 misafir kullanıcı)
bende kaçtım.... görüşmek üzere
!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
öyledir........aleme akacakmış ......komik bile değil....................guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne yapsa yeridir... mi dedi yane k7k7itibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
gemici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröyledir........aleme akacakmış ......komik bile değil....................
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
soğuk pide daha iyidir.............guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfırına gidip sıcak pide alayımitibar puanı verenler karşılığını beklemesin......................ısrar halinde negatif ödeme yapılır.....................
Yorum
-
Yorum
-
orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu efsane ceza mı aldı yıneBir günlük verilen yasağı çok görüp farklı bir nickle xxxx.net gibi isim kullanarak girmesidir, yasaklanma sebebi....orh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersebep neymiş yine
Yorum
-
merhaba Fnt hocam, iyilik çok şükür... Sen de ne var ne yok...FNT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg dostum ne haber?
Yorum

Yorum