Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bir süredir foruma giremedim arkadaşlar...fırsatını bulmuşken bir selam vereyim dedim...
umarım 4.58 den takibe aldığımız aksue elinizde hala duruyordur...şuan kapanış 5,90 biraz gecikti ama telafi etmiştir sanırım...sevgilerimle...
son günlerde piyasalar alevlenmiş,yine birileri açık alanda sönmüş kömürden mangal yakmaya çalışıyo sanırım... yelledikçe tutuştuğunu bilmiyonmu uleyn... hadi tutuşmasını da geçtik (zaten hava rüzgarlı kendiliğinden tutuşur...) de bu kokuya nerde kurt çakal varsa dayanamaz gelir... madem mangal yakmayı bilmiyon kapalı bir alan bulamadınmı uleyn...
bunlarıda geçtik,mangalda kül bırakmayanlara ne demeli...yok düşecek,yok yükselecek,ha birde ben dediydimi var bu işin...
burdan kül bırakmayanlara sesleniyorum...
...neden derseniz;
düşmez dersiniz, mangaldaki eti kurt kapar piyasa düşer...
düşer dersiniz, adam açtır mangalda et bırakmaz piyasa yükselir...
önemli olan mangaldaki külün devamlılığı...bir daha accuk da olsa mangalda kül bırakın olurmu...
haydin galın sağlıcakla...
Yorum