Benim yazdıgım hisselere dikkat ediniz 1 ay evvel afyon,u demiştim kimse inanmamıştı ben inanıp aldım ama şeytana uyup sattım şimdi;Vestel,Net hol. diyorum ...................
Haftanın Hareketli Olabilecek Hisseleri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
okAUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim yazdıgım hisselere dikkat ediniz 1 ay evvel afyon,u demiştim kimse inanmamıştı ben inanıp aldım ama şeytana uyup sattım şimdi;Vestel,Net hol. diyorum ...................
sen demiştin ama insanlar senelerdir afyon diyor, bu yükselişin teknik analizle ilgisi yok, senelerdir beklenen ve yönetim kurulundan çıkan o karar okadar.. afyondan kimse pay çıkartamaz kendine...
Yorum
-
Senelerdir söylemekle 1 aylık söylemek arasındaki fark nedir?Siz 5-6 yıl afyonda bekleyeceksiniz ben bu geçen 5 yılda afyon yerinde sayarken türlü türlü kagıtlardan nasiplenip şirket,in sermaye artırımına 1 ay kala hisse alacagım bu nasıl aynı kefeye konulur............Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterok
sen demiştin ama insanlar senelerdir afyon diyor, bu yükselişin teknik analizle ilgisi yok, senelerdir beklenen ve yönetim kurulundan çıkan o karar okadar.. afyondan kimse pay çıkartamaz kendine...
Yorum
-
AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenelerdir söylemekle 1 aylık söylemek arasındaki fark nedir?Siz 5-6 yıl afyonda bekleyeceksiniz ben bu geçen 5 yılda afyon yerinde sayarken türlü türlü kagıtlardan nasiplenip şirket,in sermaye artırımına 1 ay kala hisse alacagım bu nasıl aynı kefeye konulur............
bedelsiz kararında rol alan yönetim kurulu üyelerinden değilseniz, 1 ay kala yazmanız tesadüfden ibarettir... haa insider trading yapıyosanız ( içerden bilgi alarak ) ozaman bu forumu bu amaçlar için kullanmayın..
grafikle de dün bugun yaşanan 4 tavan ve bi kaç gün daha muhtemel yaşanacak yükselişin açıklanması oldukça zordur..
Yorum
-
evet neden peki?
Akresi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPeki neden nethol ve vestel? Duyum mu teknik mi? Beklenti mi? Neden... Desteklerseniz söyleminizi çok faydalı olur... Teşekkürler.
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Ne alakası var yönetim kurunda yer almakla sadece öngörü sonucu bildim sadece bir kaç kişiyle paylaştım bu öngörümü ama şu varki;Elimdeki hisseleri satmıştım galatasaray yüzünden tamam oradaki öngörümde tuttu ama kaçan balık daha büyük oldu .....Timur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbedelsiz kararında rol alan yönetim kurulu üyelerinden değilseniz, 1 ay kala yazmanız tesadüfden ibarettir... haa insider trading yapıyosanız ( içerden bilgi alarak ) ozaman bu forumu bu amaçlar için kullanmayın..
grafikle de dün bugun yaşanan 4 tavan ve bi kaç gün daha muhtemel yaşanacak yükselişin açıklanması oldukça zordur..
Yorum
-
Sadece öngörülerimdir.2008 krizinide 15 gün kala diger forumda dile getirmiştim şimdiki öngörüm 2009 yılının 1999 yılının bir kopyası oldugudur.2010 yılı 2009 yılını çok aratacak bu arada bir çok yatırımcının 2010 yılında canı fena halde yanacak diye düşünüyorum...............mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
-
Bu hafta EMBYO nun zamani geldi sanırım.Benim sahsi dusuncelerimdir kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi degildir.
Yorum
-
http://forum.keyborsa.com/reputation.php?p=156879
başığa yazan arkadaşlarım yukarıyı bi okusunlar ltf
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum