Haftanın Hareketli Olabilecek Hisseleri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ÇAKAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSadece net'i(tur) tuttu.

onu zaten günün enleri bölümden tutturmuştum...
ama bakalım nataş ne olcak..
tutarsa .. kızıldağ abime ...tutmazssa kendime... 
hediye alcam 

NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
sayın efsane acizane fikrim 40 75 lere kadar sarkabileceği daha aşağısınna sarkması halinde 37 desteği var olurda bi haber çıkarsa bi abeyimiz dediği gibi 75 hayal olurmu ki?EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronu zaten günün enleri bölümden tutturmuştum...
ama bakalım nataş ne olcak..
tutarsa .. kızıldağ abime ...tutmazssa kendime... 
hediye alcam 

''Taşı delen suyun kuvveti değil,DAMLALARIN sürekliliğidir.''
Yorum
-
mehmetcengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın efsane acizane fikrim 40 75 lere kadar sarkabileceği daha aşağısınna sarkması halinde 37 desteği var olurda bi haber çıkarsa bi abeyimiz dediği gibi 75 hayal olurmu ki?
sarkabilir evet ama bindik gemiye .... artık nasip dicez..
NARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
-
Bu hisseleri söyleyeli 1 ay 5 gün olmuş fiyatları net hol yazdıgımda 0.52 idi. Vestel 2.31 idi bugün gelinen noktada haklılıgım çıkmış durumda vestel en sonki zirvesinden kapandı bunun anlamının ne oldugunu tahmin ederimki bilirsiniz .......AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim yazdıgım hisselere dikkat ediniz 1 ay evvel afyon,u demiştim kimse inanmamıştı ben inanıp aldım ama şeytana uyup sattım şimdi;Vestel,Net hol. diyorum ...................
Yorum
-
problem burda işte. şeytana uymasan zafer senindi... :081:AUDİ+ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hisseleri söyleyeli 1 ay 5 gün olmuş fiyatları net hol yazdıgımda 0.52 idi. Vestel 2.31 idi bugün gelinen noktada haklılıgım çıkmış durumda vestel en sonki zirvesinden kapandı bunun anlamının ne oldugunu tahmin ederimki bilirsiniz .......
sanırım bu da bir erdem. emin olduğun hissede sabırla bekleyebilmek...[B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]
Yorum
-
Vay vay vay,kimler gelmiş kimler.ANLIK1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteranlık 1 derki , bu haftamı sonramı bilinmez ama, hisli kablel vuku analizine göre, armda bilgisayarı gözardı edemem....
Tam sotelik kağıt..
)
Armada nın soteliği mi kaldı.
Melemen yaptılar bile ondan.
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Afiyet ossun bakalım.ANLIK1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDomatesler tarlada kırmızılaştı. O domatesler toplanacak bir güzel doğranacak, haber furyası pardon , soğan biber, maydanos ve baharat furyası ile melemenler yok yok paralar afiyetle yenecek...
Götürrr malı.
Tekrardan hoşgeldin.:081::081:Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
Yorum