poyraz iyi gitti valla....ateks
Haftanın Hareketli Olabilecek Hisseleri
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kaplamin ve tacyo -bunlarda hedeflediğimiz kar gerçeklesti pazar aksamı yazdık pazartesi hedefi buldulay yani takipden çıktılar
kartek ve akalt bunlarda beklebti devam ediyor.hedef gerçeklesecek göstergelerde bozulma yok.
snpam-2.13 yeni kagıt takip edilmeli.kısa vade için unutmayın karı gördümü cebe koyun.
ben aldiğim kagidi seans içindetakip ederim bazen kagıt acıldığı fiyattan kapanır ama seans içinde %10 kar edebilir böyle durumla karsılasınca satmak için bir saniye bile düşünmeyin.
eger seansı takip edemiyeceksem aldıkdan sonra %5-10 arası üzerine satıs yazar giderim.seans içinde kagıtda ani git-gel olursa satısım gerçekleşmis olur.Hayırlı kazançlar.
Yorum
-
Snpam -dün 2,08 den almıstım 2,13 kapandı.bügün 2.20 ye satış yazdım sönmez tavan oldu snpamda seans içi dalgalanma olacaktır 2,20 ye satışın gerçekleseceğini tahmin ediyorum.poyraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaplamin ve tacyo -bunlarda hedeflediğimiz kar gerçeklesti pazar aksamı yazdık pazartesi hedefi buldulay yani takipden çıktılar
kartek ve akalt bunlarda beklebti devam ediyor.hedef gerçeklesecek göstergelerde bozulma yok.
snpam-2.13 yeni kagıt takip edilmeli.kısa vade için unutmayın karı gördümü cebe koyun.
ben aldiğim kagidi seans içindetakip ederim bazen kagıt acıldığı fiyattan kapanır ama seans içinde %10 kar edebilir böyle durumla karsılasınca satmak için bir saniye bile düşünmeyin.
eger seansı takip edemiyeceksem aldıkdan sonra %5-10 arası üzerine satıs yazar giderim.seans içinde kagıtda ani git-gel olursa satısım gerçekleşmis olur.Hayırlı kazançlar.
Yorum
-
Neden kısa vadede karı gördümü cebe koyun diyoruzpoyraz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKaplamin ve tacyo -bunlarda hedeflediğimiz kar gerçeklesti pazar aksamı yazdık pazartesi hedefi buldulay yani takipden çıktılar
kaplamin 8,30 yazdık iki gün sonra 9,10 ları gördü %10 pirim yaptı
sattık para cebe girdi.
bugünkü fiyatı 8,20 satmasaydık zarardaydık.Düşmeyipde dahada gitseydi bizi ilgilendirmez kağıt çok diyecektik.Tabi kendi adıma konusuyorum.buraya sacede izlediğim yolu kendi aldığım ve sattıklarımı paylaşıyorum.
Yorum
-
şu sönmez pamuklunun seans içi gitgellerine hastayım yakından takip edene çok iyi para kazandırıyor ama kimse denemesin tavsiye değildir.
bir haftadır 100 liralık 70-80 liralıkaralıklar arasında kaçıncıya alıp sattım .şu kağıt ekside bnile olsa ben kardayım.Hatta düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendirip maliyet düşürüyorum yukarı ilk haraketinde sonradan aldıklarımı satıp ilk aldığımın zararını çıkartmış oluyorum.ikinçi düşüşdeki alım satımımda kar olarak kalıyor.Ama dediğim gibi kimse denemesin.
Yorum
-
1000'er lot destek atacam p.tesi.Çökerlerse tepeme ben de senin tepene çökerim.EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hafta .. alkim iş yapar sanırım... birde altınyıldız... grafikler sağlam..
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
Dürüm ısmarlarım .EFSANE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryükselirse komisyon vercenmi
Ayranı
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
tahminlerim bu şekilde gerçekleşmiş bu haftaorh2008 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haftalık tahminlerim en yüksek kapanış
alka ; 1.42 ----------1.48 --------- 1.44
alkim; 6.00 ----------6.40 --------- 6.30
olmks; 3.86 ----------4.06 ---------3.88
prkab; 1.09 ----------1.10 ---------1.08
sanko; 2.76 ----------2.78 ---------2.70
yatırım tavsiyesi değildir
ALLAH'TAN BAŞKA TÜM OTORİTE SAHİPLERİNİ VETO EDİYORUM.
Yorum
-
Iflastaki Kanadali telekom sirketi Nortel Networks, isletme çözümleri
biriminin varliklarinin tamamina yakininin satis için açilan ihalede Avaya
tarafindan yapilan teklifin kazanan oldugunu bildirdi.
Kurulusun açiklamasinda varliklarin tamamina yakininin 900 milyon
Dolar nakit ve 15 milyon Dolar çalisan elde tutma maliyeti karsiliginda
Avaya'ya satilyacagi belirtildi. Nortel'in Nortel Government Solutions
ve DiamondWare'deki paylari da satisa dahil olacak. Satis için ABD,
Kanada, Fransa ve Isrial regülatörlerinin onayi gerekecek.
Nortel, satis için mahkeme onayinin 15 Eylül'de almayi umarken,
islemin dördüncü çeyrekte tamamlanmasini öngörüyor.
Foreks Haber MerkeziNARGİLENİN DUMANINA BENZER HAYALLERİM ..
SADECE BENİ ZEHİRLER VE UÇUP GİDER...
--------------------
Yorum
Yorum