Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Düşme fikrine katılıyorum..
dün iptal ettiğimiz kanalın üst çizgisine bi geri çekilme beklenebilir..
ama olacak diye bir kaide olmadığı için, oraya shortla beklemek çok riskli..
gerekirse flat beklemek en güzeli..
risksiz bu işler olmaz diyede düşünülebilir tabii..
yoruldu....ikinci yariyida one aldim...50 400 den gomdum....
ve....50 400 den yarim porsiyon short oldum....FUR VE KAC....
FULL LONGLARDA TOTAL KAR 1300 PUVAN OLDU....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
BUGUN...dow acilisi ile acildigi yere inmeli....yani 49 300 ler.....bi furgunda orada furup....2400 puvanla dalagini sokmeyi planliyorum....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kim longa bindiki herkesin akli fikri shortta long olanin da eli titriyor, biz hizli hareket ediyoruz ama shortta kalan buyuk kurumlar bizim gibi hizli hareket edemiyor ornek anadolu menkul kilitlendiler simdi biraz daha shorta heveslendirip milleti 50000 e kadar gevset dow jones acilinca roketle 1000 puan yukari.
simurg un grafiginde....hem dolar bazlida hem tl de en ust dirence deydi....
TULUMLARI GIYDIRDI....14 30 DAN SONRA...hepsini soymali...ona bu yakisir.....
Yorum