Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Tüyoyu senden aldım..Hani dedin inaa , zinaa artınca kuyucu murat paşa gelir diye..
gittim kuyucuya, bu shortçuları gammazladım..Oda geldi onları doğradı..
Bende kuyucunun arkasında pis pis gülüyodum
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Bu yüselişin sonunda gelecek düzeltmeden sonra gelecek yükselişte..
günde 2000 puan yükselmediğimiz günü, yatayda gittim sayacam..1000 puanın altını zarar sayacam..
para basacak benim vob hesabı paraa..
ip koptu, kriz bitti..güllük gülistanlık günlere yelken açıyoruz..:081:
2.seansı bekliyorum...Daha önceki sayfalarda birşeyler karaladım...Ama bant kırıldığı için yukarı hareketi devam ettiriyorlar tam da bilanço dönemi öncesi...
2.seansı bekliyorum...Daha önceki sayfalarda birşeyler karaladım...Ama bant kırıldığı için yukarı hareketi devam ettiriyorlar tam da bilanço dönemi öncesi...
Kanalın içine dönmeyi bekliyorum ben...Bugün olmazsa haftaya...
50.150 den flat oldum..ama sadece nefes almak için..
her an tekrar girebilirim..
Short hiç aklımdan geçmiyor..Bugün 51.600 ü görürse belki..oda belki..
yine long kovalıyorum.
50.150 den flat oldum..ama sadece nefes almak için..
her an tekrar girebilirim..
Short hiç aklımdan geçmiyor..Bugün 51.600 ü görürse belki..oda belki..
yine long kovalıyorum.
ben shortlarımı tekrar giyindim bile..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum