garanti yine satışta başı çekiyor,ne yapacak bu kadar kısayı acaba?
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn Simurg gerçekten eşşiz bir yorum olmuş stch den ziyadesimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
macd çizgilerinede uzun vadeli bakarsanız, 20.02.2006 zirvesi 30.10.2007 zirvesi ve dünkü zirve hepsi birbirni kesiyor...
eşşiz yorumlarınızı ilgiyle bekliyorum
sevgiler...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Daroka
Ben sadece o taraftaki durumu takip etmeye ve okuduklarımı yazmaya çalıştım...Buradan short düşündüğüm anlamına gelmesin hemen...
Kırmızı kanal hareketi devam ediyor sonuçta...Bu kanal aşağıya kırılmadığı ve mavi büyük kanalın içine dönülmediği müddetçe hala olumsuz birşey yok kanımca...Heleki bizde bilanço dönemi öncesindeyken ve dünyada bu kadar para basılmışken...
Günlük direnç 39.000 de kırmızı kanalın...Alttaki destek bölgesi 38.000-38.300 görülüyor sıkışma aralığı olarak...
Yorum
-
Yorum
-
Geçmiş olsun Catedral..
Migren ağrısını yaşayan bilir..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
49.350 de agustos vadeleri kapattım..48.900 Ekim vade uzunlarla devam...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Aşırı alım mı.. O da neymiş filmine devam..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Fiyata bakıp kısa açmaya kalkmayın .. En azından parada olan beklesin.. Saat 14:00-14:30 a kadar Mc lar var..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Tüm geçmiş olsun dileklerine çookkk teşekkürler...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Avrupa verileri var...
Bunların iyi geleceğini düşünmüyorum.. Artık Avrupa verileri kötü gelmeye başlayacak...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum

Yorum