Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • metkon
    Katılımcı
    • 29 Nisan 2009
    • 0

Spot100 de kırmızı kanalın direnci 39.000...Burayı açılışta geçse bile tekrardan kanalın içine döneceğini düşünüyorum ben bugün...Altta 38.000-38.300 aralığı destek bölgesi...

Yorum

• CATEDRAL
      TATLI CADI
      • 26 Şubat 2009
      • 897

Günaydın... Bol kazançlar..

Dün dehşetli migrenim tuttu ve ne piyasayı ne forumu takib edebildim..

Yalnızca bi ara baktım alacaklar.. ekim vadede bi hışım 48900 den uzun açtım..

Yani ağustos kısalar duruyor.. Ekim uzun..

MC lar tamamlanana kadar pek vereceklerini düşünmüyorum.. Bakalım..
      Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• metkon
        Katılımcı
        • 29 Nisan 2009
        • 0

Birkaç haftadır/aydır demir-çelik, alimünyum, bakır ile ilgili haberleri ve verileri takip etmeye çalışıyorum...

Henüz daha bu tarafta umut verici bir haber ve veri göremedim...

Bu da tuhafıma gidiyor...Trendin sağlığı açısından bu tarafta da düzelme olsa hiç fena olmayacak...

Yorum

• leventaslan
          Katılımcı
          • 08 Haziran 2009
          • 166

Çarşamba günü biz burda birbirimizi yerken, aha yükseldi aha düştü diye..
          Ogün sabah Metkon, bugün yatay bi piyasa olacak demişti (hissenette)..
          Nitekim öyle oldu ve bizim birbirimizi yediğimiz ve tükettiimiz nefes yanımıza kaldı..
          Aynı günün akşamı, ben dowda yükseliş beklerken o paritelerden bahsetti ve dowun beklenen yükselişi yapmayacağını söyledi ve o gün gece dow, az biraz eksi kapattı..
          Dün sabah ise sabah ilk okuduğum yazı metkonunkiydi ve yükseliş bekliyordu.
          Dün yaşananları gördük.
          Belki dikkatlerden kaçmıştır hatırlatıyım dedim.
          Kendisini tebrik etmeseydim içime oturacaktı..Böylece içime oturmasından kurtulmuş oldum..
          https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• leventaslan
            Katılımcı
            • 08 Haziran 2009
            • 166

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

foreksiçeliren gazabına uğramışsındır..
            giden piyasayı tam noktadan tersine döndürdün ya..
            helal olsun..

Yorum

• leventaslan
              Katılımcı
              • 08 Haziran 2009
              • 166

metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Biz dün zaten DOW un gece yükseleceğini satın almıştık ve yükselmiştik...Bugün kartlar yeniden karılır ve dağıtılır...İlginç bir gün olacak...
              oldukça ilginç olacak hemde..
              fazla kıpraşmamak lazım diye düşünüyorum..
              Bugün işlerimde var, seansta olamayacam.
              Açılıştan flat kalıp bekleyebilirim.Yok açılışı beğenmezsem, Pozu haftaya taşırım..
              Nasıl olsa buraya geldikten sonra, 50.000 üzerine taşınırız..

Zaten 2009 ve 2010 yılını borsa yılı olarak görüyürum..Maliyette aşağılarda kaldı..

Yorum

• qwedsa7410
                Aktif
                • 17 Mayıs 2009
                • 28

fücur dün bizim kapatığımız yerin çok az üstünde....Sn.metkonun dediğine katılıyorum...dün biz dow un yükselişini aldık zaten..

cümleten günaydın bu arada
                Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

günaydın...
                  https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• qwedsa7410
                    Aktif
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 28

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

geçmiş olsun
                    Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• TIFIL
                      Yeni Üye
                      • 06 Eylül 2007
                      • 26

günaydınlar,kazançlı bir gün olması dileğimle...
                      yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yazdıklarım beni bağlar. Uğranılacak kar/ zarardan sorumlu tutulamam. Ben TIFIL bir vobçuyum..

Yorum

• lula
                        Yeni Üye
                        • 15 Temmuz 2009
                        • 22

Günaydın ;
                        hayırlı cumalar bol kazanclar

sn Catedral geçmiş olsun.

47025 maliyetli longlarımı acılısta 49425 ten devrettim alnada kazanır insallah .

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

xu030 haftalık trend

Kanal direnci ve stch tepesini yakından izleyeceğim...

Sn. Catedral, geçmiş olsun....
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• HasDemirci
                            Yeni üye
                            • 03 Haziran 2009
                            • 0

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            .

iki aydir bu grafige gore oynadim....bugun grafigi yukari kirdi....tuzakta olabilir bu....ama onemli degil....

ben geregini yaptim....grafik direncinde shortladim....asagi indi...geri gelip direnci kirinca....49 100 de...tekrar longladim....bunnari 3 gundur yaziyorum....

oyunun adi 3000 puvan....ya yukari ya asgi dedim....kapanis itibari ile....alis ve sataislarim asagi yukari kafa kafaya....ne kar var ne zarar henuz....ama yukaridaki 3000 puvan varsa eger hatri ucun bu eylemleri yaptim.....

49 100 longlarimin stopu...kanal direncinin destek olamamasi halidir....yarin metkon bu rakkamlar i buraya koyar zaten....

artik...mekanik bi kuzu var....bi sure boyle bu....
                            Ne güzel.....Spek biraz da mekanik kuzuyu hırpalayacak...mekanik kuzu cızırt...cazurt...falan yapacak...Spek biraz daha hırpalayacak....
                            Sonuç: manuel veya e-manuel kuzuya ne olduysa mekanik kuzuyada o oalacak...DOĞRU MEZBAHANEYE ÇEK USTRA TIRAŞLI OĞLAN....
                            haa....haa....ha.....

Yaww kuzum kendini kırpdırıp duruyorsun bari sürüyü yardan aşağı sürme.....sürüyü sürdün long'a zirveden bak piyasa şelale sürü malda iken...çok yazık....(klasik kuzu saplaması)
                            İyi yada kötü birşey yoktur, sadece düşünce onu öyle yapar.

Yorum

• buffnfaith
                              Aktif
                              • 06 Temmuz 2009
                              • 0

Günaydın arkadaşlar...

Bol şans ve hayırlı kazançlar...Dikkat edin tufaya gelmeyin; bugün enteresan hareketler olabilir
                              "Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
                              (D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)

Yorum

• daroka
                                ......
                                • 24 Nisan 2009
                                • 362

metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Birkaç haftadır/aydır demir-çelik, alimünyum, bakır ile ilgili haberleri ve verileri takip etmeye çalışıyorum...

Henüz daha bu tarafta umut verici bir haber ve veri göremedim...

Bu da tuhafıma gidiyor...Trendin sağlığı açısından bu tarafta da düzelme olsa hiç fena olmayacak...
                                Dalga Analizi

Dün ,48.800 de 3. dalganın tepe yapmış olabileceğinden bahsetmiştim ,ama öyle değilmiş,bugün yeni tepe geldi ve 49.475 görüldü.
                                Bu durumda ,hala A.2 c.3 Dalgasının devam ettiğini düşüneceğiz.Ama bu dalganın sonlarında olmamız gerek,nitekim daha önceden bu blogda dalga hedefini 49.775 olarak hesaplayıp vermiştik.
                                Gerek oluşan nu lar ,gerek bazı tg lerin aşırı alımda gezinmeleri ,bu görüşümüzü destekliyor.
                                Bekleyip görelim.

buda sayın Saraylının sitesinden alıntıdır, kendisi görüşlerine çok değer verdiğim önemli bir üstaddır 1 ay önceden kendisi trend değişimi için 49,775 hedefini vermiş olup bu hedefi bugün itibariyle gerçekleşmiş olarak kabul ediyorum (3 aşağı 5 yukarı farkeder tabiki )
                                Sayın Metkonun da bu küçük ama son derece değerli yazısını görünce ve Sn catedralin ısrarla short pozisyon açmasını göz önüne alınca bende artık kendi pozisyonumu short yönünde değiştirmeye karar verdim...

p.s. Sn Saraylıdan izinsiz yazısını buraya taşıdığım için umarım bana kızmaz ancak zaten onunda amacı herkese faydalı olabilmek, o yüzden biraz rahatım

sevgiler, bol kazançlar....
                                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information