Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • qwedsa7410
    Aktif
    • 17 Mayıs 2009
    • 28

way anasını sayın seyirciler ya...çoştu her taraf...

böyle giderse bizim piyasa yarın koparır ortalıgı
    Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• TheSecret
      .................
      • 31 Mayıs 2009
      • 70

qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      way anasını sayın seyirciler ya...çoştu her taraf...

böyle giderse bizim piyasa yarın koparır ortalıgı
      Coşku iyi değildir, bayıltır insanı. Ayıldığında üstünü başını toz toprak içinde görebilirsin.
      fiddlestick of the fiddler on the roof :p

Yorum

• qwedsa7410
        Aktif
        • 17 Mayıs 2009
        • 28

TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Coşku iyi değildir, bayıltır insanı. Ayıldığında üstünü başını toz toprak içinde görebilirsin.
        nasıl çoşmıyalım hocam...bugün 1000 puan almışız...geceye uzun girmişiz...ama dediğin gibi taklaya gelmekte çok kolay bu piyasada...otobanda 250 yle gitmek gibi bişey...bi takla...fişssst...bitti rüya...k16k16
        Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• cancan
          Aktif
          • 15 Mart 2009
          • 233

sirketlerin borc odemeleri agustosta yogunlasiyor ,simdi 1 agustosa kadar bunlar dolari asagi borsayi yukari basacaklardir onun icin 1 agustosa kadar vobda islem yapmamak en iyisi kendi acimdan.dow jones 10000 i devirebilir petrol fiyatlarinin yukselmesiyle birlikte, onun icin bizde + makas mumkun olur 1000 puanlik. 52000-53000 yapabilirler vobu belkide fazlasini iyiaksamlar

Yorum

• TheSecret
            .................
            • 31 Mayıs 2009
            • 70

cancan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sirketlerin borc odemeleri agustosta yogunlasiyor ,simdi 1 agustosa kadar bunlar dolari asagi borsayi yukari basacaklardir onun icin 1 agustosa kadar vobda islem yapmamak en iyisi kendi acimdan.dow jones 10000 i devirebilir petrol fiyatlarinin yukselmesiyle birlikte, onun icin bizde + makas mumkun olur 1000 puanlik. 52000-53000 yapabilirler vobu belkide fazlasini iyiaksamlar
            şirketlerin borç ödemesiyle borsadaki fiyat oynamaları arasında nasıl bir ilişki kurdunuz anlamadım doğrusu.

Yorum

• TheSecret
              .................
              • 31 Mayıs 2009
              • 70

nasıl çoşmıyalım hocam...bugün 1000 puan almışız...geceye uzun girmişiz...ama dediğin gibi taklaya gelmekte çok kolay bu piyasada...otobanda 250 yle gitmek gibi bişey...bi takla...fişssst...bitti rüya...k16k16
              EURUSD paritesiyle dow jones korelasyonu kurulmuşsa eğer (IMKB için de geçerli sanırım bu kurulan korelasyon) Paritede 1,4306 (yaklaştı ama değmedi) zirvesine yaklaştıkça göstergelerdeki yorulmalar kendini hissettirmeye başladı. Yarın ikinci seans ya da pazartesi günü paritenin yorulması borsalarda kendisini hissettirmeye başlayacaktır. Parite net bir sat sinyali üretmedikçe bu fikir kesinlik arzetmez ama çok dikkatli olmak gerektiği kanısındayım. Kârdayım rehavetine kapılıp temkini elden bırakmak ekran başında donup kalmanıza ve satışları izlemenize neden olabilir.

Bir minik hatırlatma olsun.

Yorum

• hpy
                Yeni Üye
                • 30 Mart 2009
                • 0

en güzeli hpy'nin işi

adam denizde para kazanıyokapanıştan önce dönüp karı cebe atsaydı bari..

leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                dedik ya geçen gün..
                PY ye davetiye gönderdi.PY ona düğün hediyesi verecek endeksi 50.000 yapacak diye..
                O şimdi onun sevincini yaşıyo..

Deniz çok güzeldi bugün.Py de hediye vermeye devam ediyor.Bunun adı takı töreni oluyor.Tüm py ler toplanmış sıra sıra takıyorlar hediyelerini.Yarın da gelen hediyeleri toplamay devam edicez< anlaşılan.
                Sevgiler.
                Hamdım...Piştim...Yandım...
                Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• hpy
                  Yeni Üye
                  • 30 Mart 2009
                  • 0

Vadeli Günlük
                  [IMG][/IMG]
                  Grafiksel manada yarın 50000 yukarı geçilirse pzt de 50900 ve ordan realizasyon fena olmaz.Realizesyon olmazsa o da fena olmaz.Ama adamlar dilediklerini yapacaklar.Biz de uymaya çalışalım yeterli.
                  Py benim düğünün takı törenini yapmaya devam ediyor sağolsun.
                  Hamdım...Piştim...Yandım...
                  Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• cancan
                    Aktif
                    • 15 Mart 2009
                    • 233

sayin secret dunyada yasanan krizin adi kuresel KREDI KRIZI .turkiye bu krizi fazla hissetmedi cunku borc veren buyuk bankalar krizin en agir gunlerinde bile bizim bankalara kredi vermeye devam etti ancak ayni kolayligi rus ve diger dogu avrupa ulkerine gostermediler onun icin oralarda kriz daha agir hissedildi,ha bize niye kolaylik gosterdiler o tartisilabilir.agustosta sirketlerin odemelerinin olmasi bu kredi veren buyuk bankalarin yeni kredi vermekte gectigimiz aylardaki kolayligi gostrerip gostermeyecegini tekrar sinamamiza sebep olacak eger borclarin cevrilmesinde gucluk yasarsa sirketler o zaman yine piyasalar cokebilir.reel kesimde zaten kriz had safhada hisse senedi piyasalari vs pembe tablo var.amma ben hic inanmiyorum.

Yorum

• cancan
                      Aktif
                      • 15 Mart 2009
                      • 233

turkiyeye giren sicak para 20 milyar usd olarak konusuluyor bu para cikarken nasil bir etki yapabilir hic dusundunuzmu dunya siyasetini yapanlar yuzlerce kisiyle yeni oyunlar uretiyor bolgemizde, turkiyenin konkordato ilan etmesi inanin bu bolgeyi felc eder onun icin bizim siyasetcilerimiz tarihi bir hata yapti ama cezayi yine turk halki cekecek sicak parayi ulkemizden atmak dururken hazir bizleri cezalandirdi.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

simdilik gorunen oki....cikisi ummugunden sıktık....

fazla sevinemiyorum....

cunki....coskulardan cok korkarim...simdi birde iyi karla okuttukmu....isimis is.....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• buffnfaith
                          Aktif
                          • 06 Temmuz 2009
                          • 0

VIX +0.30%...

CITIBANK -0.26%...

EURUSD 1.42nin altında...

Enteresan rakamlar...
                          "Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
                          (D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

buffnfaith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            VIX +0.30%...

CITIBANK -0.26%...

EURUSD 1.42nin altında...

Enteresan rakamlar...
                            .

hemde cok...hersey hayalde gibi....uyduk emme...mekanik guzu olduk....namert elinde...icimden bi ses yarin biz goceriz diyor....dis piyasalar cikarken biz hep goctuk...onlar duserkende biz hep ciktik.....
                            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Rubber
                              Aktif
                              • 12 Mayıs 2009
                              • 0

kuzu dolar bazında 26600 lere dikkat 36.2 fibosu...
                              Az ve Uz

Yorum

• Rubber
                                Aktif
                                • 12 Mayıs 2009
                                • 0

yani 266xx*1.48 = 393xx
                                Az ve Uz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information