Kuzu & Catedral

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hpy
    Yeni Üye
    • 30 Mart 2009
    • 0

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Hyp

Daha Ağustos vadenin ortalarındayız..Normal şartlarda diğer vadede Ekim vadede olan kadar işlem geçtiğimiz vadelerde olmazdı.

Kademelerde 300 puanlık farklar olurdu. Bu vadede 75 -100 puan arası fark var.

Bu vadeye kadar ben 3 senedir diğer vadede bu kadar hacimle karşılaşmadım..

Spread ci Sevgili Bear Bull un da bunu onaylacağını adım gibi biliyorum..

Taşınmalar son 10 gün içinde başlamakta.. Hatta son vadelerde 3 güne yaymakla yetiniyorlar..

Bu yazıyı da nerden buldun ablam.Bern yazmadım bunu fotomontaj.Benim yazdığım yazı alttaki ablacım

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgiler............
    Hamdım...Piştim...Yandım...
    Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• SEREN I
      KAMYON ŞOFÖRÜ
      • 25 Şubat 2009
      • 0

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      vadeli 50.125 kapattı...

soru şu 28.000 den ciddi düzeltme yapmadan buraya gelen

vadelide bu seviyeden long olunur mu???

bu seviyeden long almak metabolizmayı zorlar...

benim diyen alamaz...alanda çok ciddi miktar alamaz...

bu fiatlara kadar açılan çok ciddi şort pozisyonu göze almak gerekir..

APS rekora gidiyor...beyin ve kalp arasında savaş verirsiniz...

kalbin long ..beynin şort der...her aşağı veya yukarı harekette

derhal pozisyon stop olur...

peki APS de long olanlar çok mu cesur...üstelik maliyetleri çok düşük.

çok kazançlılar..ve dahi diğer vadeden devirle geliyorlar....bunlar insan

evladı değil mi???
      yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
        KAMYON ŞOFÖRÜ
        • 25 Şubat 2009
        • 0

pastaya bakın...etrafınıza bakın...bakmaya dahi gerek yok...düşünün...

28.000..lerden buraya kadar long pozisyonda devam eden yabancı

neden kazancını toplamıyor....
        yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          pastaya bakın...etrafınıza bakın...bakmaya dahi gerek yok...düşünün...

28.000..lerden buraya kadar long pozisyonda devam eden yabancı

neden kazancını toplamıyor....

istisnalar hariç...yabancı hariç 28.000..lerden buraya kadar long gelen

yoktur...hatta 28.000..lerde long olanlar 38.000..lerde şort açmaya başla-

mıştır..gelinen seviyede long açmak yürek ister..hele long pozisyonda

oturmak çok zordur...neden derseniz???

borsada insanın en büyük düşmanı hafızasıdır...28.000..leri unutamaz..

beyin mıncıklaması gerçekleşmiştir....

Yorum

• qwedsa7410
            Aktif
            • 17 Mayıs 2009
            • 28

Sevgili Hyp

Daha Ağustos vadenin ortalarındayız..Normal şartlarda diğer vadede Ekim vadede olan kadar işlem geçtiğimiz vadelerde olmazdı.

Taşınmalar son 10 gün içinde başlamakta.. Hatta son vadelerde 3 güne yaymakla yetiniyorlar..
            belkide can alıcı nokta budur sn cati...
            madem piyasa bunu yapıyo...ayak uydurmak adına...10 long actıysan 5 te spread yapmak gerekiyo...çünkü bence adamlar çok profesyonel çalışıyo...
            iran gene israili tehdit etmiş...düşünsene sabah gazetede iran israili bombaladı yazsa...öyle bişey olmasa bile yazar millet...bence açılışta 29 bin açılırız
            bu işin riskini çok iyi hesaplamak lazım
            Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme

Yorum

• qwedsa7410
              Aktif
              • 17 Mayıs 2009
              • 28

Yorum

• qwedsa7410
                Aktif
                • 17 Mayıs 2009
                • 28

Yorum

• qwedsa7410
                  Aktif
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 28

Yorum

• qwedsa7410
                    Aktif
                    • 17 Mayıs 2009
                    • 28

Yorum

• qwedsa7410
                      Aktif
                      • 17 Mayıs 2009
                      • 28

Sevgili Hyp

bu konuyada bi açıklık gelmiş oldu

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bu yazıyı da nerden buldun ablam.Bern yazmadım bunu fotomontaj.Benim yazdığım yazı alttaki ablacım
                        Günaydın Hyp m

Sendemi siyasetçi oldun yawww:081:
                        Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

biz cilgin turk borsacilar...aslimiza cekmisiz....

soyleki....

arap-islam devleti genisleyipte maveraunnehire dayandiginda...turklerle temasa geciyor...hazreti muhammedin orada yecuc ve mecuc var ondan sakininiz dedigi millet ya turkler yada mogollar...turkleri kastediyor aslinda cunki mogol diye biri yok o yillarrda...ama bizim sunni islamcilar bizi kastetmedi deyip isi mogollara yikmislar o ayri....

neyse,

bu nasihate ragmen araplar bu yecuc ve mecuc ne menem birbiseydir deyu nehri obur tarafa geciyor...ve kilic zoruyla tam 200 yil suren bi prosesle bizi musulman ediyorlar...meraktan iste...sonradan arap alimleri ne gelirse insanin basina ya merak yada taraktandir lafini yaziyorlar....

cunki...musluman olur olmaz onun en buyuk cihatcisi ve savunucusu olup....araplari yikip yerine turk devletlerini oturtuyoruz....buyuk selcuklu semarkentten malazgirte kadar genisleyip basinda alp aslan vezriri iranli NIZAMULMULK...YENI BI DUNYA DUZENI KURUYOR....nizamulmulk islamin makyevelisi olur...makyeveli prensi yaziyor oda siyasetnameyi...derlerki makyeveli kopya cekiyor ondan....yani ne kaddin hile ve hurda is var kaada dokuluyor....

ve araplar....1000 li yillardan 1900 lu yillara kadar....selcuklu...eyyubi...kolemenler....osmanli turklerince...cezalandiriliyor...bizi musluman ettikleri ucun bu cezaya carpildiklarini alimleri bu esaret donemi boyunca yazdi....bize barbar turkler diyen ilk onlardir...binbir gece masallarinda....ve avrupa onlardan oyrendi bizi....

GUNUMUZDE ISE....

geldiler bizide dunya finans sistemine zorla soktular 12 eylul ve ozal yapti bunu....hem 12 eylul hemde ozal...onlar tarafindan basimiza oturtuldu...

bunlari analarindan dogduguna pisman etmemiz yakindir.....daha musulman olali 25 yil oldu...teknigi...temeli...dursunu...macroyu...past ayi...coregi...efg yi....biberi ogrendik....hatta bazi yorumcularimiz isi o kadar abarttiki...tersi yorum ve dusunce sergiliyene dinden cikti bu zindik katli vaciptir demeye basladi bile...YANI SURU OLUSTURULUYOR,.....

YETIS YA RESULALLAH...
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• leventaslan
                            Katılımcı
                            • 08 Haziran 2009
                            • 166

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            soyleki....

arap-islam devleti genisleyipte maveraunnehire dayandiginda...turklerle temasa geciyor...hazreti muhammedin orada yecuc ve mecuc var ondan sakininiz dedigi millet ya turkler yada mogollar...turkleri kastediyor aslinda cunki mogol diye biri yok o yillarrda...ama bizim sunni islamcilar bizi kastetmedi deyip isi mogollara yikmislar o ayri....

neyse,

bu nasihate ragmen araplar bu yecuc ve mecuc ne menem birbiseydir deyu nehri obur tarafa geciyor...ve kilic zoruyla tam 200 yil suren bi prosesle bizi musulman ediyorlar...meraktan iste...sonradan arap alimleri ne gelirse insanin basina ya merak yada taraktandir lafini yaziyorlar....

cunki...musluman olur olmaz onun en buyuk cihatcisi ve savunucusu olup....araplari yikip yerine turk devletlerini oturtuyoruz....buyuk selcuklu semarkentten malazgirte kadar genisleyip basinda alp aslan vezriri iranli NIZAMULMULK...YENI BI DUNYA DUZENI KURUYOR....nizamulmulk islamin makyevelisi olur...makyeveli prensi yaziyor oda siyasetnameyi...derlerki makyeveli kopya cekiyor ondan....yani ne kaddin hile ve hurda is var kaada dokuluyor....

ve araplar....1000 li yillardan 1900 lu yillara kadar....selcuklu...eyyubi...kolemenler....osmanli turklerince...cezalandiriliyor...bizi musluman ettikleri ucun bu cezaya carpildiklarini alimleri bu esaret donemi boyunca yazdi....bize barbar turkler diyen ilk onlardir...binbir gece masallarinda....ve avrupa onlardan oyrendi bizi....

GUNUMUZDE ISE....

geldiler bizide dunya finans sistemine zorla soktular 12 eylul ve ozal yapti bunu....hem 12 eylul hemde ozal...onlar tarafindan basimiza oturtuldu...

bunlari analarindan dogduguna pisman etmemiz yakindir.....daha musulman olali 25 yil oldu...teknigi...temeli...dursunu...macroyu...past ayi...coregi...efg yi....biberi ogrendik....hatta bazi yorumcularimiz isi o kadar abarttiki...tersi yorum ve dusunce sergiliyene dinden cikti bu zindik katli vaciptir demeye basladi bile...YANI SURU OLUSTURULUYOR,.....

YETIS YA RESULALLAH...

Ancak bu kadar güzel yorumlanır..
                            https://twitter.com/LEVENTASLAN91

Yorum

• leventaslan
                              Katılımcı
                              • 08 Haziran 2009
                              • 166

28.000 den bugüne kadar long olan varmı dedinizde..
                              voba başladığım 1 nisanda, 33.000 civarlarında long tarafındaydım..
                              O günden bugüne hep long oldum..aradaki düzeltmelerde, short tarafına atladım.Onunda sebebi, düzeltmedende, 3-5 kuruş tırtıklarmıyım..
                              Longdan kazandıklarım doyurmadı..

Yurdum insanı böyle shortlamaya devam ederse, epey bi süre daha long tarafında kalacağım gibi geliyor, bana...

Yorum

• leventaslan
                                Katılımcı
                                • 08 Haziran 2009
                                • 166

Yahu shortun bi uslubu usturubu olur..Böyle olmazki..

Catedralin geçen haftaki işlemlerini ele alalım..
                                48.000-48.500 arası shorttu..Yani aşağıya oynadı..
                                Beklentisi gerçekleşmedi, 49.000 den ters tarafa geçiverdi ve shorttan kaybettiğini fazlasıyla geri aldı..
                                Trade yapmak budur..Terse düşsen bile kazanabilmelisin..

ama bizim % 60 lık taraf ne yaptı..(anadolu yatırımıda diğer taraftan sayıyorum)
                                ısrarla shortlamaya devam etti..Ne bitmezy, tükenmez paraları varmış yaa..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information