Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
vadeli piyasaların kuruluş amacını hepimiz biliyoruz...ancak gelinen
noktada vadeli piyasalar vadesiz olmuştur...tersine spot piyasalar
ise vadeli olmuştur....
vadeli piyasalar gerek yüksek kaldıraç oranı gerekse spekülatif hareketlerden dolayı çok kısa vadede trade edilen hatta oyun oynanan piyasalar olmuştur.....
önümüzdeki 2 hafta çok sert hareketler bekliyorum...önce yukarı sonra
çıktığının en az 2 katı aşağı.....
benden söylemesi...
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
cathy abla bu 2276 adet long ,
kafama takıldı,bunun başka bi açıklaması olamazmı,bukadar long diğer tarafı için çok az değilmi.
herkess 1 er lot long olsa yine yetmez yahu kime sorsan long,ki 100 tanesi seren abimde.
bu arada migren ağrıları için alın gerdirme ameliyatını biliyorsundur heralde.
yok olmam diyosan bol karpuz tavsiye ediyolar.
yazdıklarım kendi düşüncelerimdir,yatırım tavsiyesi değildir.
34.128 usd kanal direnci(sarı)nden kar satışları geldi. Bu direnci hacimli geçebilirlerse üst kanaldayız... alt kanal direnç seviyesi olan 32738 usd ye kadar geri çekilme ise düzeltme olarak algılanmalıdır...
cathy abla bu 2276 adet long ,
kafama takıldı,bunun başka bi açıklaması olamazmı,bukadar long diğer tarafı için çok az değilmi.
herkess 1 er lot long olsa yine yetmez yahu kime sorsan long,ki 100 tanesi seren abimde.
bu arada migren ağrıları için alın gerdirme ameliyatını biliyorsundur heralde.
yok olmam diyosan bol karpuz tavsiye ediyolar.
Yok sevgili delidayım yok... ortadada pasta işte..
Resmen ilk 5 dışı 2276 adet... Günlük al kapatçılar hariç..
Durum çok tehlikeli kısaca..
Tavsiyen için ayrıca teşekürler..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Bu adamlar neden yeni gelen vadeye poz açmıyorlar?Çünkü:
Şimdi adamlar trend başladığı andan beri uzundalardı ve var olan uzunlarını vadenin bitmesine 10 gün kala diğer vadeye geçirmeye çalışıyorlardı.Bu vadede ise son 5 işlem gününe gelmemize rağmen diğer vadeye pozlarını taşımıyorlar.Bunun nedeni nedir diye üç gün üç gecedir düşündüm ve bugün plajda uzanırken elma kafama düştü
Bu adamların niyeti bana göre vade sonuna kadar ralliyi daha sert şekilde ve geri çekilmeyi fazla yapmadan sürdürmek/sürdürttmek ve ellerindeki uzunları yapabilecekleri en üst seviyelerden uzlaşmaya götürmek.Yeni gelen vadenin ilk birkaç gününde de rallinin sonunu tamamlayıp yapabildikelri en üst seviyelerden short pozisyon açmaya çalışmak ve ardından beklenen son ya da düzeltme.Diğer vadede ya da ayda tekrar yukarı trend.
Tabi bence
Sevgili Hyp
Daha Ağustos vadenin ortalarındayız..Normal şartlarda diğer vadede Ekim vadede olan kadar işlem geçtiğimiz vadelerde olmazdı.
Kademelerde 300 puanlık farklar olurdu. Bu vadede 75 -100 puan arası fark var.
Bu vadeye kadar ben 3 senedir diğer vadede bu kadar hacimle karşılaşmadım..
Spread ci Sevgili Bear Bull un da bunu onaylacağını adım gibi biliyorum..
Taşınmalar son 10 gün içinde başlamakta.. Hatta son vadelerde 3 güne yaymakla yetiniyorlar..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum