metkon Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Kuzu & Catedral
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
poz bozmam ben..beklerim öyle sat gelene kadar...metkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKollayın kendinizi 39.500 altı geliyor...
hızlı al satta hep para kaybettim hep kaybettim...
son 20 günde 4 işlem yaptım sadece
(çarpma-bölme-toplama-çıkarma)
3000 puanın üstünde topladım...Üste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
vade bitsin..hep beraber shortlarız.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterönümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz....
hele bu vade bir bitsin....
ne demek istediğim daha iyi anlaşılacak..https://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
Sen beni bırak ta destek atıyor musun hala...Avatardaki sopayı gösterdiğimiz zamanı biliyorsun seninkine...buffnfaith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen ne sanıyordun abi

Yorum
-
Forexin bir iyiliğide şu..
Herkes dişine,kesesine göre oynayabiliyor..
ister 0.1 ile aç..ister 0.5.. isterse 5.0
yani riskini sen belirliyorsun..
2 gündür detaylı inceliyorum..
Tamam orada da ara sıra abidik gubudik işler oluyor ama, vobun yanında çok masum kalır.
Bekleriz.. 5 x 24.. 5 gün 24 saat..
Üzerine güneş batmayan piyasa diyorlar..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
cadi hanım siz bilirsiniz...dow futurelarda uzlaşmalar ne zaman oluyo nasıl oluyo..aylık mı iki aylıkmı onlarda da acep...
thanksÜste çıktım diye şımarma , alta gedim diye üzülme
Yorum
-
Heee...Şartlar oluşursa elimiz armut toplamıyor ya...leventaslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervade bitsin..hep beraber shortlarız.
Yorum
-
Yalnız akşam saatleri pozisyonda ters yakalanınca sabahlama işi olmasa ...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForexin bir iyiliğide şu..
Tamam orada da ara sıra abidik gubudik işler oluyor ama, vobun yanında çok masum kalır.
Üzerine güneş batmayan piyasa diyorlar..
feci oluyo
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bunlar şimdi dow açılana kadar göstergeleri dipleyip hazırlıklarını tamamlayabilirler olası yeni çıkış için..
gerçi dowdan bugün dalgalı bir seans bekliyorlar.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
qwedsa7410 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercadi hanım siz bilirsiniz...dow futurelarda uzlaşmalar ne zaman oluyo nasıl oluyo..aylık mı iki aylıkmı onlarda da acep...
thanks
Har ayın 3. Cuması Fdow da vade sonu...
Bir de obsiyonlar var...Onların günü değişiyor...Fdow dan daha önemli..
Şimdiki Obsiyonlarda son işlem tarihi 9 Ağustos..Kapanışları Fdow un kapandığı günkü değerler üzerinden oluyor..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
50.275 ortalamayla ben elimi attım bilekuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdalagin ucu gorundu usaglar...
Nasdak ın F i 0.50 eksilerde
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Hep destek, tam destek...Her gün sembolik 50 dolar alımım varmetkon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSen beni bırak ta destek atıyor musun hala...Avatardaki sopayı gösterdiğimiz zamanı biliyorsun seninkine...

Endeks 36200 zirveyken Dolar/TL 1.518 görmüştü...
Endeks 39800e dayandı 1.482lerdeyiz... %2 kayıp var...Endeks ise %10 yukarı yaptı bu dönemde...
Avantaj hala bizde sanki
;)
Senin sopayı endekse çevir, önümüzdeki günlerde çok ihtiyacı olacak desteğine...Hala THY 6 lira olacak diye bekliyorsan bilemem tabii
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
Yorum
-
Abi unuttun galiba şimdi 0.01 cent de varKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForexin bir iyiliğide şu..
Üzerine güneş batmayan piyasa diyorlar..
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
Yorum