Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
pasifteki alışlarım gelmedi..spota bakarak koymuştum.spot 49.841 i gördü ama vob 49.850 yi görmedi..
ne yapalım kısmet..elimdeki longlarla giriyorum hafta sonuna..
uMARIM HERKES NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ GÖRMÜŞTÜR.
Aşağı doğru bir bar yakışır yine dün geceki gibi...
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
pasifteki alışlarım gelmedi..spota bakarak koymuştum.spot 49.841 i gördü ama vob 49.850 yi görmedi..
ne yapalım kısmet..elimdeki longlarla giriyorum hafta sonuna..
uMARIM HERKES NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUMUZ GÖRMÜŞTÜR.
bende dün aldığım 48,550 longlarla giriyorum...
bi kısmını bozdum bugün emme olsun..ek yapmıycam..aç göz olmıyım...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
İkram başladı herhalde 12 gündür üst üste yükselen nasdaqta
"Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi."
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
dun 49 100 de actigim longlari bugun 50 400 de kapayip...1300 puvani aldim...50 400 de yaptigim shortlari 50 100 de kapattim...300 puvan..
toplam 1600 puvan...100 puvani komisyona koy net 1500 puvani aldim....
FURDUM VE KACTIM....
simdi bu gece eyi calisip....metkonun grafigi ne alemde...yeni furusmaya hangi rakkamla baslariz ona bakacagim....
para ve kar bende mal onda....hayrini gorsun deyyus ...ha ha ha
bundan sonra boyle.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum