Sistematik Borsa -2-

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

afmaşta 11,60 satış deniyorum yarısıyla.
    11,10 sattabilirsem ondan sonra yeni alışım olacak.
    tacyo çaktırmadan çıkmaya halen daha devam ediyor. Çıkacakta.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      acıbadem..... 7,25
      afmaş..........11,00
      afyon...........745
      bossa...........2,60
      aslan...........57,50
      akgrt...........3,72
      arsan.........0,91....
      bossa verdi vereceğini birgünde allah rahmet eylesin...

almadığım fakat yazdığım hisseler. Taa başından bu yana tacyo da 1,30 hedefinden önce satmam demiştim. Tutmaya devam. Maliyetim 1,04....
      afmaşta 13,00 seviyelerini beklemeye devam edeceğim.
      arsanda, akgrt de vereceğini verdi. %10 yeter zaten.
      acıbdm...........7,25
      afmaş ............11,00
      afyon.............745
      aslan..............57,50
      kaldı......
      Sırayla gidiyor bakalım.

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

acıbdm...........7,25
        afmaş ............11,00
        afyon.............745
        aslan..............57,50

endeks desteğe oturmuş. 33.800'ün altı endeks kağıtları için stoploss olur.
        Bizim senetlere gelince
        acıbadm 6,90'ın altı stoploss
        afmaş devam. 10 liranın altı stoploss
        afyon 7,10 altı stoploss
        aslan 55 altı stoploss
        eğer endeks ve kağıtlarda bu destekler aşağı kırılırsa düşüş trendi başlamış demektir ve endeks imza kısmında yazdığım yere hatta daha aşağısına yol almaya başlamış olacak. Aralarda mutlaka tepki yerleri olacak. Buralarıda biz yakalamaya çalışacağız. Öyle tahmin ediyorum ki bu sağlanırsa hiçte iyi olmayan durumlar ortaya çıkacak. Stoploss ile yol almak her zaman kazançlıdır. Borsada fırsatlar bitmez. Herkese iyi geceler.

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

1,04 ten bu yana elimde tuttuğum tacyo ise 1,18 altı stoploss olarak görünüyor.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

YARIN açılışta desteği aşağı kırmaz, dolarda düşüş olursa son olarakta futureler düzgün olursa yani dow 8.800'ün üstüne atarım derse gideriz. Para çıkışına rağmen citi ve merril alımları halen daha devam ediyor. Yabancı payı her ne kadar düşsede. Yarın veya yarından bir kaç gün sonra ne olacağı belli olacak.

Yorum

• YORUMCU
              Çalışkan
              • 26 Kasım 2008
              • 1296

Daha da senet almam. Elimdekileri destekleri kırıncaya kadar tutmaya devam.
              tacyo: 1,20 destek 1,19 olduğu an arkama bakmam. Aksi halde 1,48'e kadar tutmaya devam.
              afmaş: 10,60 yeni desteğim burayı aşağı kırarsa satarım. aksi halde 13 liraya kadar tutmaya devam. Halen daha 11,60 lardan trade yapma sevdasındayım. sabır kazandırır. Aç gözlülük kaybettirir.
              HERKESE KOLAY GELSİN. endeks bir kaç iş günüdür düşüyor ama biz kaybetmedik sayılır şimdilik. Yarın allah kerim.

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

endekste düşüş büyük ihtimalle başladı. Endekse bağlı kağıtlardan uzak durmak şuan için bence en mantıklısı. %3 düşüş yabana atılır cinsten değil hele ki desteği kırılmış bir endekste. Karı cebe indir ve bekle.
                imza kısmını bekliyorum en iyi ihtimalle zamanı gelince yenilerim o seviyeyi ama henüz oraya var.

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

4 trilyon para çıkışı var çok önemli bir çıkış değil gibi gözüküyor ancak diyerek altını çiziyorum.
                  ilk beş kurumda alıcı yabancı kurum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
                  ilk beş kurumda satıcı yabancı kurum citi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
                  citi yarında devam ederse yoluna piyasa allak pullak olur. Bahar biter. imza kısmında yazdığım yere doğru yol almaya başlarız artık....

Yorum

• YORUMCU
                    Çalışkan
                    • 26 Kasım 2008
                    • 1296

acıbdm...........7,25
                    afmaş ............11,00
                    afyon.............745
                    aslan..............57,50
                    acıbdm 6,95 olursa aşağı döner.
                    afmaş yazdım zaten
                    afyon 720 de zararımızı keseriz geleceğe bakarız.
                    aslan 53,50 görüldüğü an zararımızı kısa keseriz. Önceden aldığım yeter. Zaten portföyde yok. Öylesine yazdığım senetler grubunda.
                    HERKESE İYİ AKŞAMLAR. 42.000 diye düşünenler vardı. biraz zor.
                    hep önceden yazdım. 35.000'in altına sarkmadan 3 günlük bir olay lazım diye. Bu olay gerçekleşmedi endeks geldi geri.

Yorum

• YORUMCU
                      Çalışkan
                      • 26 Kasım 2008
                      • 1296

Şimdilik ben 26.800 görüyorum endekste çok hızlı bir düşüş gerçekleşirse buradan toparlar tabi bu haziran ayı içinde olursa... Bence borsa eninde sonunda lafıma gelecek. ekime daha çok var çok.

Yorum

• ANKARALI
                        Seyirci Üye
                        • 24 Mayıs 2008
                        • 57

dostum tatıldeydım yenı geldım bıraz japon yenı 1586 aldım bugun az bıseyde tıre 2 58 var trubunde sayılırım bı hafta ekrandan uzak durdum cok ıyı geldı

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

4 trilyon para çıkışı var çok önemli bir çıkış değil gibi gözüküyor ancak diyerek altını çiziyorum.
                          ilk beş kurumda alıcı yabancı kurum yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....
                          ilk beş kurumda satıcı yabancı kurum citi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
                          citi yarında devam ederse yoluna piyasa allak pullak olur. Bahar biter. imza kısmında yazdığım yere doğru yol almaya başlarız artık....
                          citi satışlara devam etmedi. Alıma geçti. Henüz piyasayı aşağı bırakmaya niyetli değiller gibi. Yinede ben uzak duruyorum.

Yorum

• tcay
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2009
                            • 37

hocam afmaş 10.60 desteği kırıldı.bu kağıttaki beklentiniz bitt mi acaba?

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

Başlangıç Tarihi: 23 Nisan Perşembe 2009
                              Endeks: 28.956
                              Cebimizde 400 Birim para var. Amaç aylık %4, Yıllıkta hedef % 75... Bundan sonraki 23 Nisan'da 700 birim paramız olmalı. Şayet iki aylıkta şaşma olursa amacımızın altında kalırsak yorum yasak bana...

Cepteki Birim para 257
                              tacyo 75 birim para ile alındı. 1,04 maliyetten.
                              Afmaş 75 birim para ile alındı. 10,90 maliyetten.
                              toplam birim paramız 407
                              Başlangıç Tarihi: 23 Nisan Perşembe 2009
                              Endeks: 28.956
                              Cebimizde 400 Birim para var. Amaç aylık %4, Yıllıkta hedef % 75... Bundan sonraki 23 Nisan'da 700 birim paramız olmalı. Şayet iki aylıkta şaşma olursa amacımızın altında kalırsak yorum yasak bana...

Cepteki Birim para 437

NAKİTTEYİM.

tacyo 1.45 ten sattıldı. %39.5 kar. 75 birim para 104 birim oldu....
                              afmaş 10.60 destek diye bağırdım. sattımda.... %2.7 zarar 75 birim para 73 e düştü...

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

Uzun bir ara daha yokum. Düğün işleri var. Görüşmek dileğiyle..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information