Sistematik Borsa -2-

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • TREND
    .................
    • 26 Nisan 2009
    • 0

DOW bu akşam 8400 üzerinde kalabilirse son iki çubukla bir oluşumu çagrıştıracak (bayrak )
    Kazanılanı korumak kazanmaktan çok daha zordur.

Yorum

• ANKARALI
      Seyirci Üye
      • 24 Mayıs 2008
      • 57

USD 10 Yıllık tahvıl 3 17 cıvarında bunu dıkkatle ızleyın acıklanan onca paketın kurtarma planının tek kaynagı tahvıl satarak borclanmak tahvıl pıyasasında eger stres azalmazsa enınde sonunda Dowu gomerler

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

Sayın yiğit bugün makas teorisini geliştirdim. o teoriye göre kırk bine dokunma ihtimali var. ihtimal ihtimal ihtimal yani. Ben yinede ikibinbirdeki gibi olabilir o nedenlede yirmi altı binler düşüş hızına bağlı olarak ilk etapta görülübelir diyorum.
        Piyasaya düşecek haberlerde değiştirir.
        şimdi şunu merak ediyorum. imf anlaşması olduktan sonra önceki anlaşmalarda endeks yüzde kaç düşmüş.
        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• TREND
          .................
          • 26 Nisan 2009
          • 0

Kesinlikle katılıyorum size çıkışın en az
          %50 si geri verilmiştir.

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

YİGİT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kesinlikle katılıyorum size çıkışın en az
            %50 si geri verilmiştir.
            Bununla ilgili yüzdesel birimler elimizde olsa bunların ortalaması bir hayli işe yarardı geçenlerde aradım internetten ama bulamadım.

Yorum

• TREND
              .................
              • 26 Nisan 2009
              • 0

Yükselişte Kötü haberlere kulağını tıkayan piyasa, düşüşte de iyi haberler kulağını tıkayacaktır.Bu hep böyle olmuştur.

Yorum

• TREND
                .................
                • 26 Nisan 2009
                • 0

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Bununla ilgili yüzdesel birimler elimizde olsa bunların ortalaması bir hayli işe yarardı geçenlerde aradım internetten ama bulamadım.
                Ben belki yardımcı olabilirim bu konuda az müsade....

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

dow topiğinde sayın volki76 yapıştırmış obo mu yoksa flama mı diye. hangisi olunca endeks yukarı gider.

Yorum

• TREND
                    .................
                    • 26 Nisan 2009
                    • 0

1 imf anlaşmasindan önce borsa

borsa 7.000 seviyesinden 13.300 seviyesine yükseliyor yuzde 90 prim

anlaşma sonrasi 4 ayda yuzde 48 düşerek tüm yükselişi geri aliyor.

Dolar

anlaşmadan önce yuzde -16 düşüyor

anşalma sonrasi üç ayda yuzde +40 yükseliyor.

Tahvil

anlaşma öncesi yuzde 276 seviyesinden anlaşma gunune kadar yüzde -72 düşüyor

anlaşma sonrasi yuzde 77 den yuzde 100 seviyesine kadar yükseliyor yani yuzde +62 faizler artiyor.

Yorum

• TREND
                      .................
                      • 26 Nisan 2009
                      • 0

yorumcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      dow topiğinde sayın volki76 yapıştırmış obo mu yoksa flama mı diye. Hangisi olunca endeks yukarı gider.

tabiki ilkönce bayrak sonra flama çikiş formasyonlaridir ..obo ise düşüş formasyonudur.
                      DOW DA sanki bayrak oluşacak gibi.

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

22.500 den kaça gidersek yüzde doksan olur. 42,750 çok oluyor
                        20.800 ü alsak 39.250 yapıyor.
                        acaba bu bir flama mı? dowda olan olay.
                        IMF anlaşması ne zaman açıklanır.
                        Çok yakında gelmesi gerek. Tabi her zaman yüzde doksan gidecek diye bir kural yok. Kriz olduğu için biraz daha sıkıntılı çıkmış olabiliriz. Bir haylide yol aldık. ben düşüş trendinin direnç seviyesini artık destek kabul edecek endeks diye düşünüyorum. ve bu şekilde üç öpücük konduracak. ilk iki öpücükte yüzde on, onbeş gibi artışlar olur. üçüncüsünde şuanda yaşadığımıız çıkıştan daha sağlam bir çıkış olur diye düşünüyorum. üçüncüde kırkbinlere gider. bu da süre demek.
                        birde şu var. Ekonomi ikibir yılındaki gibi zayıf değil.

Yorum

• YORUMCU
                          Çalışkan
                          • 26 Kasım 2008
                          • 1296

Herkese iyi geceler. Sayın yiğit gelince ve ankaralı olunca iyi geceleri öteledim biraz. ama bu kez kaçıyorum.
                          Kazancınızın daim olması dileğiyle arkadaşlar.
                          istişare bereket demektir.

Yorum

• TREND
                            .................
                            • 26 Nisan 2009
                            • 0

Chrysler iflas korunma isteği çok kötü bir haber buna rağmen dow yukselişle destekleniyor kulaklar kapali....
                            Demekki dov da güçlü 'v' formasyonu özelliğini göstermeye devam edecek.seans içi kisa düzeltmeler yaşansada...

Belli bir noktaya gelincede çok ii haberler gelmesine rağmen düşecek bizlerde niye düştü bu dow veride ii geldi gibi sorular soracaz...

Yorum

• TREND
                              .................
                              • 26 Nisan 2009
                              • 0

Evet dow yatay kapatacak gibi bizdede yarın hafif aşağı seyir görülebilir.
                              Bu arada özellikle banka hisselerinde önümüzdeki birkaç seans içerisinde %5 e yakın düşüşler (biz onlara kısa vadeli düzeltme diyelim) olacaktır.Bu hareket ayrıca imkb için sağlıklı olacaktır.

Yorum

• YORUMCU
                                Çalışkan
                                • 26 Kasım 2008
                                • 1296

Yarın açılışta artı sonra eksi diyeceğim ama son üç işlem gününde yanıldım. Belki 4. tutar.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information