mecaz Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Ve inanın üsluplarınız çok karmaşık gözüksede çok anlam yüklü. Zevkli sürükleyici topikleriniz var. Kesinlikle sizle tez ve antitez şeklinde sohbet zevkli olacağına inanıyorum. Sizinle üslubun bozulmıyacağınada eminim.
Bu yüzden demin sordum sizce bu konunun kaç yüzü var diye? ve edebi konuların hangi yönleri, ne şekilde siyasi doktirinlere bulaşmalı veya sizce bulaşmamalımı? edebi yazarlar sizce siyasi çemberin getirdiği zorunluluklar içinde kapalı mı yazmalı herşeyi?
)

hatta çokkkkkkkk teşekkürler. Ne kadar güzel seçiyorumki kelimelerimi siz bile ve sizin gibiler inanamıyor kendi yazdığıma. Ve tekrardan anladımki ben güçlü bir kalemim bunu köşe yazarlığı yaptığım yerde bile bu şekilde iltifat yapmamışlardı. Yapsaydılar zaten asla geliştiremez kendimi hep güçlü kalem görürdüm. genede iltifatınzdan dolayı şımarmıycam.
Gene fil hafızam beni yanıltmıyorsa ben sizi ısırmamd ademiştimki sayın ve herif yan yana pek uyumsuz oldu demiştim. Gerçekten sevimsiz yahu. Biraz sayın Hakkı Devrim hocam gibi olucam ama sayın türk örf ve adet maşeretelerinde saygı göstergesi olup herif sözcüğü ise biraz daha kaba bir lugattan çıkmadır.
Yorum