Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

Bugun alt çizgiden long poz. aldım. . Inş. yarın süpriz olmazsa , acılısta cover yapmayı planlıyorum.. ne dersiniz?

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

yarın ıcın onerılerım su sekılde

ob 30 altında oldugu ıcın , long yonunde olacagız ama dıkkat gecen gunku gıbı carpılmayın..

Poz olmayanlar poz almak ıcın acele etmesınler.

yarın ıcın verecegımız alt band degerınden almalılar.Yoksa gerı cekılmede zarar ederler.

Alt banddan aldıgınız takdırde artık hıc pozisyonu bozmadan oturacaksınız.
      Ust banda gelsede kırsada kesınlıkle short yok, burası onemlı...Sadece swıng markette ust veya alt kırılımlarında ters pozizyon acıyoruz.
      Kar realıze edebılırsinız ama short yok ...

Alttan alamadıysanız sabırla beklıyeceksınız pozisyonsuz, hıc altta gelmezse, sızde pozisyon almazsınız, Dunyanın sonu degıl herhalde..

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        FDOW yeni grafik kirlmasini gormeye seans yetmeyecek sanirim.
        ucgene bakin simdiye kadar cizdigim tum grafikler calisti.
        biz niye 350 yi cok sevdik gelip gidip oraya yapisiyor cunku hareketli destek yukari dogru tam ordan geciyor.
        iyi geceler bakin arkadaslar gene yuzde yuz isabetli bir bir tahmin
        usteki alinti 16.30 yazilmis kirlmayi bizim goremeyecegimizi bile yazmisim kirilma 17.30 gerceklesmis.daha once de "v" olur demistim. ondan sonra Allahini seven tutmasin modunda ilerlemis. garezi bize bunu yazmistim.longculari ellerinden gelinceye kadar dokmeye calistilar ama keyborsa-fikirler okurlari sanirim korunmustur bu kez.
        iste yeni grafik ve kirilma ani bunun icin 20 tesekkur istesem az gelir.
        ne yapalim nasip vob forexi birakip dowda oynasam keske.
        (kimse yanlis anlamasin ben herseyi bilirim modunda degilim sadece sevincimi paylastim.bunlar normal insanlara anlatilamazki)

dowu ne yapayim demeyin isimize gelince dow bagliyiz sadece oyun zamanlari eee biz ayristik diyoruz.

dowun swingi bize elelame direk trend ile kazandiriyor bize gelince bir eksi bir arti. 15.30 acildigindan beri daha bir sarhos.
        Last edited by Dantes; 17 Mart 2009, 23:56.
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
          Bağımlı
          • 26 Şubat 2009
          • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın Dante gönderdiğiniz dosyayı inceledim, çok sakıncaları var, çok sık al sat üretiyor ve genelde yanlış sinyaller,

Bu sinyaller indikatore dayanıyor, adam tum perıyodları bırlestırıp sınyal verıyor,

Buyuk kayıplar verdırır bu program...
          ustad onun dedigi gibi 1 veya 5 dk degilde senin dedigin gibi 15 ve ustu periodlarda fena degil gibi mesela cekik gozlu parasinda seni tam yerinde shorta sokmus gorunuyor gbp de oyle bir karsilastir fikrin cook onemli.
          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

Tüm gündür usd/jpy beklıorum acaip manıpulasyon donuyor bu parıtede.

Sattıgım yerden 50 pıps yukseldı, ancak sımdı kara gecebıldım...
            ustad neden erken girdik bir yorum yaprsan cok yararli olur. ders almak acisindan bende bekledim stopu 99 a yazarak kil payi yirttik gercek para olsa tirnaklarimi yemistim

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

eurusd 0.71 SHORT
              usdjpy 0.79 SHORT
              usdchf 0.38 NOTRADE
              GBPUSD 0.41 NOTRADE
              AUDUSD 0.74 SHORT
              GOLD 0.15 LONG
              NZDUSD 0.56 NOTRADE
              EURJPY 0.91 SHORT

Long olanlar ıcın altband, short olanlar ıcın ust band beklenmelıdır.

Gun Sonuna kadar adrenalın salgılamadan pozısyonda oturulmalıdır

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

ustad neden erken girdik bir yorum yaprsan cok yararli olur. ders almak acisindan bende bekledim stopu 99 a yazarak kil payi yirttik gercek para olsa tirnaklarimi yemistim
                ben 64 den shortladım, 50 pıps cıktı, sonra ındı, netıcede 61 kapattı,
                pıyasa sana bugun mama yok dedı.

Ama zarar etmedıkten sonra hıc sorun yok, daha gencız zaman var kar ıcın...

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

eurusd 0.71 SHORT
                  usdjpy 0.79 SHORT
                  usdchf 0.38 NOTRADE
                  GBPUSD 0.41 NOTRADE
                  AUDUSD 0.74 SHORT
                  GOLD 0.15 LONG
                  NZDUSD 0.56 NOTRADE
                  EURJPY 0.91 SHORT

Long olanlar ıcın altband, short olanlar ıcın ust band beklenmelıdır.

Gun Sonuna kadar adrenalın salgılamadan pozısyonda oturulmalıdır
                  tesekkurum bitmiste.

Yorum

• VOBiX
                    Aktif
                    • 27 Şubat 2009
                    • 25

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sn.Dantes, sizin fikirleriniz çok önemli, cevap yazmanız fikrinizi söylemenize çok memnun oldum... Bu seferki yukseliş sıkı yukselişe benziyor. En az 2 hafta sureblir. Muhasebeliştirmede esneklik getiren bir çalışma var. onaylanırsa bankalar otomatik kara geçiyor olacak. Onu satın alıyorlar..
                    Short coverlarla negatif uyumsuzluk oluşturularak yapılan bir yükseliş.
                    Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

ben 64 den shortladım, 50 pıps cıktı, sonra ındı, netıcede 61 kapattı,
                      pıyasa sana bugun mama yok dedı.

Ama zarar etmedıkten sonra hıc sorun yok, daha gencız zaman var kar ıcın...
                      saat 13 te demistin yanilmiyorsam bu template tam orada 12.30 long acmis tam donustede short acmis saat 16.00 30 dklikta bakarsan.hala da short.

Yorum

• VOBiX
                        Aktif
                        • 27 Şubat 2009
                        • 25

Gap oluşacağını nasıl anlarız,

Gap lar aslında bir para kazanma fırsatıdır.Piyasanın bedavadan ikramıdır.

Piyasa gap ile açıldığında , hemen gapın tersine yön alınmalıdır.

Yukarı gap yaptı short, aşağı gap yaptı long olmak gerekir, Ve ilk 30 dakika bitmeden bu kar alınıp kapatılmalıdır.

Gunluk range = High-Low

Avarage Range = 10 günlük ortalama Range / 10

İlk 30 dkda gap operasyonu olacak mı?
                        Yazılarımın içeriği hakkında şikayeti olan özel mesajla bildirirse gerekli yerleri silerim. Polemiklere girmeyelim. Herkese huzur dolu kavgasız gürültüsüz bol paylaşımlı ve kazançlı günler dilerim. Bağımsız ve tarafsız VOBiX!

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

saat 13 te demistin yanilmiyorsam bu template tam orada 12.30 long acmis tam donustede short acmis saat 16.00 30 dklikta bakarsan.hala da short.
                          Siz bilirsiniz, bu kadar şey bilipte halen template sinyaline uyarsanız, kendinize çok yazık edersiniz.

Ondan bir fayda gelmez...

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            İlk 30 dkda gap operasyonu olacak mı?

anlayamadım sorunuzu Sayın Vobix.

Gap olursa shortlayalımmı anlamında soruyorsanız,yarın ıcın hıc shortu onermem, kar realıze olayı tamamı ıle yatırımcıya kalmıs bır olay...

Yorum

• VOBiX
                              Aktif
                              • 27 Şubat 2009
                              • 25

Ben konuyu yeni buldum daha 12. sayfaya anca geldim de. Şu anki duruma göre açılış 29,650 gibi bir yerden olacak. Yani %1 civarı yukarı gap görünüyor. 2. sayfadaki yazıda yukarı gap olunca short açılıp ilk 30dkda kâr alınmalı diyor. Bu yarın için de geçerli mi yoksa OB nedeniyle iptal mi?

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

Siz bilirsiniz, bu kadar şey bilipte halen template sinyaline uyarsanız, kendinize çok yazık edersiniz.

Ondan bir fayda gelmez...
                                mesaji aldim tesekkurler.fikriniz onemli idi. neticede bir mertebeye gelebilmek icin buralardan gecmek gerekiyor gecerken hic gecemeyebilirim de onun icin gecenlerden ders almak vazifemiz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information