Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

28925...hedefti unutulmasın.....
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Volatilite borsada her zaman onemli bir unsur olmustur.
      Fiyatlar duserken volatilitenin azalmasi genelde "dususun reel" olmadigini anlatir.

Bu anlamda 28.675 LONG denemesi yapildi.
      volatility e ne ile bakiyorsunuz bu dusustu o kadar fazla degildi ama dusus korkunc idi cikista var cikista cikis degil. oglen sizin sorunuz gibi oldu.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
        KAMYON ŞOFÖRÜ
        • 25 Şubat 2009
        • 0

28925........
        şimdi ob....31

işte bu................
        yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• mmo
          Katılımcı
          • 28 Haziran 2007
          • 47

Sereni 28975 Longlarim Var Beklemelimiyim Yoksa Buralardan Verip Aşağidan Yerine Koymayimi Denemeliyim

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            unutmadik realize ettik taa 3 saat onceden (60 kontrat var iken orada)koydum daha gider ama 29000 zor gecer diye dusundum. ne gundu.
            saygilar

eger burada daha ileri gidemez ise orta vadeli trend tersine doner.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

28925.......para cebe atıldı............

Yorum

• bikmisbroker
                BaBo
                • 27 Şubat 2009
                • 1009

Benim LONGLARI kapatma haedefim 29.000 ustu.
                Artik az islem yapicam, net kar icin oynayacagim.
                Zip Zip Ziplamiyacagim.

Yorum

• oguzt
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 427

Tesekkur ederim Sn Seren I 950 dende ben flat oldum supersiniz
                  Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• SEREN I
                    KAMYON ŞOFÖRÜ
                    • 25 Şubat 2009
                    • 0

gerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............

market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

gerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............

market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......
                      evet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.

Yorum

• SEREN I
                        KAMYON ŞOFÖRÜ
                        • 25 Şubat 2009
                        • 0

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        evet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.

veriler gerçekten beklenenden iyi.....gelebilecek en iyi veriler geldi..ama bu adamlar veridende anlamazlar..ayrıca bunların beyni sulanmış durumda........ ;)

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

şimdi hızlı oyun başlayabilir...........

pivot........28675.........

spot.....29050..

altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........

Yorum

• bgungor68
                            ....................
                            • 06 Aralık 2007
                            • 809

Sn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız

çok güzel herkes gördüğünü yazsın...sadece ben yazmayayım..ben o iki indikatörede bakmıyorum....klasik teknik....ve spot..tan faydalanırım......
                              ;)

Yorum

• bgungor68
                                ....................
                                • 06 Aralık 2007
                                • 809

Voality 30.dakiklaıkta artmaya basladı. Seasn sonuna kadar hareket işareti olablir. Tam Ustaların günü bugun. Ben kenarda kum ile oynamaktayım. Ruzgarlı havada surf bana gore değil..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information