Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bikmisbroker
    BaBo
    • 27 Şubat 2009
    • 1009

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok güzel herkes gördüğünü yazsın...sadece ben yazmayayım..ben o iki indikatörede bakmıyorum....klasik teknik....ve spot..tan faydalanırım......
    ;)
    Spot da orta vadeli (2-3 haftalik) bir yukari trendin, ya da TEPKi cikisinin tam basinda oldugumuzu dusunuyorum.

Bu nedenle onumuzdeki haftadan baslamak uzere yukari yonlu bir hareket bekliyorum.
    Oyle ki 28.675 den aldiklarimi 1-2 hafta satmamayi bile dusunebilirim.

Bunun teyidini beklicem.

Bugun ki dip 28.375 olarak kalacak gibi.

Haftalik kapanisi da 29.000 civari beklerim.

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

market tipini yeniden tanimladim aslinda dibine kadar kaptan swing iste goruluyor ama bas kismi neydi derseniz dunun öcü idi. py ye kafa tutanlara ders verdi.400-275 sıkısmasini gordunuz py iste orada cok calisti ama yıkamadı. hepsi birlestiler orta PY lerin buyuk py gecemedi iste boyle olur dedi ve gosterdi.boyle birsey bir daha zor gorulur.

market tipi: PYnin öcü+Swing
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Tgus sagolsun, sabahtan berı dısarıdaydım.

Sabah otelden USDCHF den longladım cıktım, Catedralı nobetcı bıraktım, saat bası durumu telefonda bıldırdı.

%3.5 artısta kar realıze edıldı.catedralın payı kenara ayrıldı hehehe

Canım sen bır tanesın...

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          market tipini yeniden tanimladim aslinda dibine kadar kaptan swing iste goruluyor ama bas kismi neydi derseniz dunun öcü idi. py ye kafa tutanlara ders verdi.400-275 sıkısmasini gordunuz py iste orada cok calisti ama yıkamadı. hepsi birlestiler orta PY lerin buyuk py gecemedi iste boyle olur dedi ve gosterdi.boyle birsey bir daha zor gorulur.

market tipi: PYnin öcü+Swing

süper tespit dostum...nerdeyse dizim kırılacaktı......adamlar dizlere çalıştılar......
          yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

ustad hosgeldin

usd/chf deki barlara bakin arkadaslar gokdelen gibi. 1.15 ten 1.18 eyarim saatte vaybe. bunun bir sebebi varmi cunku cok asiri degilmi sn teo.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

vob pivot....28700...spot...29050.........pivotta git gel başladı........
              yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

ustad hosgeldin

usd/chf deki barlara bakin arkadaslar gokdelen gibi.
                1 barla cıkacagını cıktı , kar realıze ettım, baska bır parıte bakacagım sımdı...

Inekte süt kalmadı , beklemeye gerek yok bu paritede artık...

Yorum

• CATEDRAL
                  TATLI CADI
                  • 26 Şubat 2009
                  • 897

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Tgus sagolsun, sabahtan berı dısarıdaydım.

Sabah otelden USDCHF den longladım cıktım, Catedralı nobetcı bıraktım, saat bası durumu telefonda bıldırdı.

%3.5 artısta kar realıze edıldı.catedralın payı kenara ayrıldı hehehe

Canım sen bır tanesın...
                  Canım çok teşekkürler.. Her zaman Yeter ki kazanalım :081:
                  Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• SEREN I
                    KAMYON ŞOFÖRÜ
                    • 25 Şubat 2009
                    • 0

şimdi hızlı oyun başlayabilir...........

pivot........28675.........

spot.....29050..

altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........

evet TGUS çalışıyor......şimdi swingde isek hala......ob 0,10...........

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

dgoru ama bunun cevabi yukarida.yazdim sizde az once.
                      birde bu yontem aklimdaki cogu niyenin cevabini veriyor

28150 ila 29000 arasinda kalir.

volume kipirdamiyor o hareketlenmeden bir yere gidemeyiz.dustugu yerde duruyor.
                      bakin tgustan aldiklarimla bu mesaji 11.30 yazdim

netice 28375 ile 28975 oldu bu kadar olur degilmi
                      burada alip satan varmi

Yorum

• SEREN I
                        KAMYON ŞOFÖRÜ
                        • 25 Şubat 2009
                        • 0

bakin tgustan aldiklarimla bu mesaji 11.30 yazdim

netice 28375 ile 28975 oldu bu kadar olur degilmi
                        burada alip satan varmi

war.......28425.....28925.......var sayılır.......alış ort..28550...satış ort....28850........

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

war.......28425.....28925.......var sayılır.......alış ort..28550...satış ort....28850........

300 puan....para aslanın ağzındanda aşağıdaymış....zarar olmasın yeter..........

Yorum

• SEREN I
                            KAMYON ŞOFÖRÜ
                            • 25 Şubat 2009
                            • 0

şimdi market 28375..in altına gitmedikçe ob..değeri longları avantaj yapacaktır....ideal kapanış....28750-28850...dir...swing için....

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

vob pivot......28700....

spot 30....29050......

Yorum

• SEREN I
                                KAMYON ŞOFÖRÜ
                                • 25 Şubat 2009
                                • 0

şimdi hızlı oyun başlayabilir...........

pivot........28675.........

spot.....29050..

altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........

bakalım kırılış olacak mı....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information