28925...hedefti unutulmasın.....
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
volatility e ne ile bakiyorsunuz bu dusustu o kadar fazla degildi ama dusus korkunc idi cikista var cikista cikis degil. oglen sizin sorunuz gibi oldu.bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVolatilite borsada her zaman onemli bir unsur olmustur.
Fiyatlar duserken volatilitenin azalmasi genelde "dususun reel" olmadigini anlatir.
Bu anlamda 28.675 LONG denemesi yapildi.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
unutmadik realize ettik taa 3 saat onceden (60 kontrat var iken orada)koydum daha gider ama 29000 zor gecer diye dusundum. ne gundu.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster28925...hedefti unutulmasın.....
saygilar
eger burada daha ileri gidemez ise orta vadeli trend tersine doner.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Benim LONGLARI kapatma haedefim 29.000 ustu.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster28925...hedefti unutulmasın.....
Artik az islem yapicam, net kar icin oynayacagim.
Zip Zip Ziplamiyacagim.
Yorum
-
gerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............
market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
evet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçekten zor bir gün...Allahtan yanımda TGUS var............
market tipinden bile şüpheye düşüyordum......bu piyasada işlem yapmak için sinirleri aldırmak gerek.......Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet bir verinin iyi mi kotu olduguna karar vermeleri icin uc kere gidip gelmeleri gerekti.
veriler gerçekten beklenenden iyi.....gelebilecek en iyi veriler geldi..ama bu adamlar veridende anlamazlar..ayrıca bunların beyni sulanmış durumda........ ;)yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
şimdi hızlı oyun başlayabilir...........
pivot........28675.........
spot.....29050..
altı şort....üstü..long......pivotun altına inip...üstüne çıkabilirler...pivotta git gel ...ve...sert bir kırılış...........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
Sn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn. Seren pivotun geçilme teyidini, ben volume ile SnTeo CCI ile alıyor. Swing gunleri çelik gib sinir istiyor. bende o kadar sağlam sinir yok. Sn.Dantes dikkat ettinizmi burdaki tavsiyeler yerinde ve mantıklı. galiba dogru yoldayız
çok güzel herkes gördüğünü yazsın...sadece ben yazmayayım..ben o iki indikatörede bakmıyorum....klasik teknik....ve spot..tan faydalanırım......
;)yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum