Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • SEREN I
    KAMYON ŞOFÖRÜ
    • 25 Şubat 2009
    • 0

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrikler Sn.SEREN.. Allah arttırsın . helal olsun size..

dostlarım bu benim hergün uyguladığım trade şekli ...bugüne özel anlık canlı trade yapıyorum...svg...teo..nun TGUS..nin hareketli olabileceğini göstermek..ve beraber kazanmak için........
    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

fdow 7050 lere kadar gidebilir.erken ciktik mi acaba.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• marakes
        Bağımlı
        • 15 Mayıs 2008
        • 0

sevgili teo abi her gittgin yerde bi kütüphane kuruyorsun maşallah..emeklerine teşekkür ederim..bu mimvalde topige katkısı bilgi ve becerisinde paylaşımcı olan herkese teşekkürler...
        Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.

Yorum

• SEREN I
          KAMYON ŞOFÖRÜ
          • 25 Şubat 2009
          • 0

hareketli pivot 29500..e yükseldi....yeni....stoplosss....29400...........
          yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hareketli pivot 29500..e yükseldi....yeni....stoplosss....29400...........
            bu degerlerin heaplami buluyorsunuz yoksa tgustanmi cikartiyorsunuz sn seren.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

30 saniye sürüyor sadece kafadan....hesap..........

Yorum

• CATEDRAL
                TATLI CADI
                • 26 Şubat 2009
                • 897

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ohhhh..ben malı götürüyom teo....sana eyi günler..........
                Şımarıksınız şımarıkk
                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• SEREN I
                  KAMYON ŞOFÖRÜ
                  • 25 Şubat 2009
                  • 0

klasik tekniklerde 29675 ten itibaren zayıflama var......ama sistemin test sürüşünde sisteme bağlı hareket ediyoruz.....(...bakınız..5 dk..macd... yukardan kesmek için hareketlendi......bu aslında bir satış sinyali.....idi..29675..de....)

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Şımarıksınız şımarıkk
                    nasilsiniz sn catedral

Yorum

• SEREN I
                      KAMYON ŞOFÖRÜ
                      • 25 Şubat 2009
                      • 0

SEREN I´isimli üyeden Alıntı
                      ohhhh..ben malı götürüyom teo....sana eyi günler..........
                      Şımarıksınız şımarıkk

kıskansın da gelsin..nöbeti alsın diye yapıyorum...acıktım yahu...yemege gitmek istiyorum.........

Yorum

• CATEDRAL
                        TATLI CADI
                        • 26 Şubat 2009
                        • 897

Sayın Seren.. 5 dakikalıklarda flama oluşumu var.. Benim indikatörlerde müsait. Saat 13:00 te almanya verileri var.. Fdowda da indikatörler az biraz daha gidebilirim şeklinde düzeltti.. 30.000 seviyelerine azdırabilirler mi?

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• bgungor68
                          ....................
                          • 06 Aralık 2007
                          • 809

sistemde 29.800 ust sınır. ustu short gerektirir.. orası OB seviyesi. Dogru tespitmi sn.Dantes..? usd/jpy shorladım 98.60.. aşağıya gitmesi lazım..

Yorum

• SEREN I
                            KAMYON ŞOFÖRÜ
                            • 25 Şubat 2009
                            • 0

burdan sonra fiatın gerilememesi gerek....macd..öpmeden döndü.....ama fiat sabit kalamaz ve düşemez..yoksa satıcı piyasaya gelir.....
                            ama TGUS ...stoploss..u koyar ve yemeğe gider.....pivot....29525.....stoploss....29475.... ....yahu sistemin stoploss..u bile alış maliyetinin üstünde...helal olsun svg..teo...analar ne evlatlar doğuruyor........

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Sayın bgüngör..

Sizin sistemde 29.800 üstü short gerektirir diyorsunuz.. Benim takib ettiğim indikatörlerde bu seviyenin üstünde çok şişmiş oluyor. Sanırım birbirmizi teyit ediyor..

Yorum

• SEREN I
                                KAMYON ŞOFÖRÜ
                                • 25 Şubat 2009
                                • 0

CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın Seren.. 5 dakikalıklarda flama oluşumu var.. Benim indikatörlerde müsait. Saat 13:00 te almanya verileri var.. Fdowda da indikatörler az biraz daha gidebilirim şeklinde düzeltti.. 30.000 seviyelerine azdırabilirler mi?

amma kazık soru bee........ben bi sisteme sorayım...bilse bilse o bilir.....o da ancak karnı doyunca....açken çalışmıyor ya..bu sistem.......

Yorum

Working...
                                X

Debug Information