SEREN I Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sizde bu kismet varken sistem ici disi farketmez her zaman kazanirsiniz sn seren.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
120 dkiklaiklar guzel bir goruntu cizse de ben de 29.825 den kisa denemesi yaptim.SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteritiraf ediyorum.............sisteme aykırı iş yaptım............
29850...kısa açtım..dayanamadım........29950 stop..........
Ben de cezama raziyim.
Yorum
-
yeni durum
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Ben biraz daha direniyorum kısa açmak için..Dow açılmadan kısalmış olacağım ama..Az biraz altınım kaldı.. 50.400 lerde alışlarım var
Birazda altın uzamak lazım..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
pivot 29675......fiatlar sabit kalsa dahi satış gelecek....sadece yükselmesi kurtarır........bu arada 5..dk.lık macd...yi kaçırmadınız..inşallah..ben ona güvenip kısaladım.........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
30 dakikalik macd de epeliyor zaten.
Yikilmamaya calisan sarhoslar gibi.
Ancak yine de 120 dakikaliklar yukari ihtimalimizin orta vadede devam ettigini gosteriyor.
Yorum
-
market swing de devam edecekse 30 dk.lık macd.....öpene kadar..bekle..ordan kapan...aşağıodaki kapanma yeri bize muhtemelen sabahki ob..değerini verecektir...tabiii aşağıya gelirsek.............yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
30 dklik asagiya diyor ama 15dk yatay 5dk ise yukari donecek gibi duruyor.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdchf bu bar en dusuk 1.1539, tam noktasından donecek herhalde. Dur bakalım , realıze etsem mı acaba...
guvenilirmi bilemem.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdchf realize edildi.
Yeniden anmedium takıp edılecek bu yenı olusak tıck ıle...
atrtık ıslatalım...svg..teo dün geceden beri kefereyi dövüyon..........
:081:yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
-
bu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
okuyanlardan rıca etsek ankete oy verırlermı acaba...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.
Yorum

Yorum