Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistem dışı....ama işkembei kübradanda değil......olmazsa kazançların vergisi olsun..işte trader dediğin böyledir..hemen şımarır....

;)
    sizde bu kismet varken sistem ici disi farketmez her zaman kazanirsiniz sn seren.
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• bikmisbroker
      BaBo
      • 27 Şubat 2009
      • 1009

SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      itiraf ediyorum.............sisteme aykırı iş yaptım............

29850...kısa açtım..dayanamadım........29950 stop..........
      120 dkiklaiklar guzel bir goruntu cizse de ben de 29.825 den kisa denemesi yaptim.
      Ben de cezama raziyim.

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

yeni durum
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• CATEDRAL
          TATLI CADI
          • 26 Şubat 2009
          • 897

Ben biraz daha direniyorum kısa açmak için..Dow açılmadan kısalmış olacağım ama..Az biraz altınım kaldı.. 50.400 lerde alışlarım var Birazda altın uzamak lazım..
          Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

usdchf bu bar en dusuk 1.1539, tam noktasından donecek herhalde. Dur bakalım , realıze etsem mı acaba...

Yorum

• SEREN I
              KAMYON ŞOFÖRÜ
              • 25 Şubat 2009
              • 0

pivot 29675......fiatlar sabit kalsa dahi satış gelecek....sadece yükselmesi kurtarır........bu arada 5..dk.lık macd...yi kaçırmadınız..inşallah..ben ona güvenip kısaladım.........
              yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

usdchf realize edildi.

Yeniden anmedium takıp edılecek bu yenı olusak tıck ıle...

Yorum

• bikmisbroker
                  BaBo
                  • 27 Şubat 2009
                  • 1009

30 dakikalik macd de epeliyor zaten.
                  Yikilmamaya calisan sarhoslar gibi.

Ancak yine de 120 dakikaliklar yukari ihtimalimizin orta vadede devam ettigini gosteriyor.

Yorum

• SEREN I
                    KAMYON ŞOFÖRÜ
                    • 25 Şubat 2009
                    • 0

market swing de devam edecekse 30 dk.lık macd.....öpene kadar..bekle..ordan kapan...aşağıodaki kapanma yeri bize muhtemelen sabahki ob..değerini verecektir...tabiii aşağıya gelirsek.............
                    yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

gbpusd ust band kırılım gerceklestı, gbpusd short yapıldı...

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        usdchf bu bar en dusuk 1.1539, tam noktasından donecek herhalde. Dur bakalım , realıze etsem mı acaba...
                        30 dklik asagiya diyor ama 15dk yatay 5dk ise yukari donecek gibi duruyor.
                        guvenilirmi bilemem.

Yorum

• SEREN I
                          KAMYON ŞOFÖRÜ
                          • 25 Şubat 2009
                          • 0

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          usdchf realize edildi.

Yeniden anmedium takıp edılecek bu yenı olusak tıck ıle...

atrtık ıslatalım...svg..teo dün geceden beri kefereyi dövüyon..........

:081:

Yorum

• bikmisbroker
                            BaBo
                            • 27 Şubat 2009
                            • 1009

120dakikalik..

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

bu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                bu topigi okuyanlar ANA topigi okuyanlarin yarisi ilgiye bakin.
                                okuyanlardan rıca etsek ankete oy verırlermı acaba...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information