PİVOT....29625.....stoploss...29575.....longa devam........
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sayın güngör
ne demek istiyor o MP şimdi?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster20-30 pips aşağıya gitse flat olucam. Nuh diyor , peygamber demiyor.. Sn.SEREN kandırsakta forexte işlem yaptırsak nasıl olur
bende usdchf den shortlamıstım ust bandda kırılım yapınca, epey dırendı, ama sonunda o da bıraktı dırenmeyı...
Yorum
-
acele etmeyın, 850 den satıs yapılacak dıye kural yok, kapanısı beklemek lazım bır bakarsınız 400 puan yukarıdan yaparsınız shortu.Bılınmez.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB tehlikeli bolgeye geldi.. temkinli long olablir ama asıl sistem short der. Over buy. olduk
850 noktası kırılım noktasıdır.Kırılım uzerınde kapanıs tıck uzerınde satıs yapmak gerekır.
Yorum
-
kısa bile açılır...rahatlıkla...29950..stop olmak kaydıyla..iyi de para verir...ama ekran başında olmam çok zor...bundan kısa açmıyorum...yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB tehlikeli bolgeye geldi.. temkinli long olablir ama asıl sistem short der. Over buy. olduk
aman dıkkat, swıng markette temkınlı long yok, 30 altı ve 70 ustunde bu kavram var...
Yorum
-
Benim takib ettiğim indikatörlerle de örtüştü...Bu tesbitiniz teşekkürler..bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB tehlikeli bolgeye geldi.. temkinli long olablir ama asıl sistem short der. Over buy. oldukYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracele etmeyın, 850 den satıs yapılacak dıye kural yok, kapanısı beklemek lazım bır bakarsınız 400 puan yukarıdan yaparsınız shortu.Bılınmez.
850 noktası kırılım noktasıdır.Kırılım uzerınde kapanıs tıck uzerınde satıs yapmak gerekır.
aynen...........................yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
Yorum