Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Onlarca doneye bakıp yorum yapmak ve buna bağlı kararlar verip işlemlerimi gerçekleştirmek...
Yada sadece fiyatları izleyip işlem yapmak...
İlkinde başarılı olamadım, bende ikinci yolu seçtim...
Memnunum...
haklisiniz bende biricide tutturamadim sn shibumi tesekkurler ama sadece fiati izlemek yetmiyor onu birseyler takip etmek gerekli iste onu bulmaya yada anlamaya calisiyoruz bu topikte. dunku grafiklerime yazilarima bakin 15.30 kirilma olur demistim. fiat suraya giderin otesine gectik bir zaman verebilir hale geldik tabi her zaman bu kadar net olmuyor net oluncada aksilik cikiyor.
saygilar,
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yani ust bant kirildi short yaptim kar realize noktam 325 mi diyorsunuz.
bana yazacaktiniz birde.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
uyanmisti zaten sabah konustum ogleden sonra gelecek isi varmis. sn seren.
ilk 30 dk ya gore bugunku degerleri girip bir daha hesaplayin farkli gunici trade icin
Yorum