Dantes Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
MTX, Matriks veri terminali. Sn.Teo'nun indicatorleri terketmesini daha iyi anlıyorum. TGUS zaten donus yerlerini çok yakın olarak belirliyor. Indicatorler orayı bulup tespit edinceye kadar çarpılıyor. Eur /USD elimden kaçırmısım resmen. SN. Dantes, daha yeni idrak edebliyorum bu sistemi. Mantıgını kavramaya çalışıyorum.. Pariteler iyi bir ders verdi bana..
Yorum
-
son yarim saatte aniden usd/chf keskin duserken eur/usd keskin yukseldi sn teo bunun sebebi nedir teknik ve yontem olarak uygunmudur. bekliyormuydunuz.
iste sn gungor bu piyasayi iyi bilmeden dalarsak tam alim alanina cikmisken gumburt tum gunun kazancini goturduler. bakiyormusunuz forexeBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
eur/usd inceledigime gore taa agustostan beri (daha oncede yazmistim) dusus yada satis trendinde idi gunlukte bugunku hareketle satistan cikmis gozukuyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
teo..nun sistem ....vob... 29100...ve altında kapatırsa... 0.30 altında değer sahip olacak....buda yarın için long demektir............
alın size hareketli teo sistemi...........yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo..nun sistem ....vob... 29100...ve altında kapatırsa... 0.30 altında değer sahip olacak....buda yarın için long demektir............
alın size hareketli teo sistemi...........
eğer kapanış 29100 ve altında olursa geceden long pozisyonda olacağım...ertesi gün gap..li açılış riski var sistemin....pozisyonun yarısını da ertesi güne alım için bekliyeceğim.....
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereğer kapanış 29100 ve altında olursa geceden long pozisyonda olacağım...ertesi gün gap..li açılış riski var sistemin....pozisyonun yarısını da ertesi güne alım için bekliyeceğim.....

bu pozisyon sekli mükemmel trade olur...hareketli teo sistemi adını takıyorum....ben zaten uyguluyordum......güzel para vereceğine inanıyorum..ama bugün..ama yarın.....kapanış yüksek olursa parayı bugün verecek...yok 29100..ve altında olursa yarı
n....yani el mecbur.............
yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
ne yaptık...29100...den long aldık....ya bu seans...yada yarın paralar çuvalda....bugün olma ihtimaline karşı tedbir aldık...ve bugünü kaçırmadık....29375...oldu bile..işte benim sistem ile teo ..nun karışımı...yani hareketli teo sistemi...teo kulakların çınlasın...ben malı götürdüm......sana da kahve ısmarlarım artık........SEREN I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu pozisyon sekli mükemmel trade olur...hareketli teo sistemi adını takıyorum....ben zaten uyguluyordum......güzel para vereceğine inanıyorum..ama bugün..ama yarın.....kapanış yüksek olursa parayı bugün verecek...yok 29100..ve altında olursa yarı
n....yani el mecbur.............
:081:yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
insan kismetsiz olursa boyle olur sabahtan beri kirlma sıkısma diyorum 15.25 sanko gitti gelmedi. daha once gonderdigim 15.30 bile demistim oldu ama ben birsey yapamadim birde boyle birsey var.boyle birsey olunca insan konsantrasyonun yitiriyor hep bir aksilik olmak zorunda.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
gunluk kirdi dusunun eger kapanisa kadar boyle olursa cok buyuk birsey olur yada demek.moralim bozuldu simdi dengemi yitirdim.ilk defa sankoya kizdim hadi alistik sabahlari tam saeans baslarken zirt pirt kesiliyordu ama bu cook kotu oldu.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Dantes EUR/USD de artık yön yukarımıdır? düşüş trendini nasıl kırdı?Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum