Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni sistemimime göre bir üfüriyim
bakalım tutacakmı eurchf short 18.05 ----- 1.5105
o parıte yok bende, nereden buldunuz
Yorum
-
üstad netinvest Trader in demo sunu kullanıyom orda var. sistemi test ederken ilk sinyal i ondan aldım onun için yazdımteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero parıte yok bende, nereden buldunuz
İnternette dolaşırken 1-2 sistem buldum test aşamasında lar başarılı bulursam forumla paylaşacağım
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad netinvest Trader in demo sunu kullanıyom orda var. sistemi test ederken ilk sinyal i ondan aldım onun için yazdım
İnternette dolaşırken 1-2 sistem buldum test aşamasında lar başarılı bulursam forumla paylaşacağım
sız dılersenız yazın buraya beraber test edelım, test dıyınce hıc dayanamam...
Yorum
-
çok uzun zamandır forumları takip ederim ama yazmak pek aklıma gelmezdi şimdi grafik ve dosya gönderme konusunda acemiyim. şu an 2 adet sistemi en kısa zamanda foruma başaramazsam bir şekilde sana ulaştırırım sn teo. bu gün çıkmam gerekliteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersız dılersenız yazın buraya beraber test edelım, test dıyınce hıc dayanamam...
Yorum
-
Odb dekı sorunu cozdum nıhayet, ınternet sayesınde. Meger bende kı ındıkatorler tıme zoneları , bu ındıkatoru yazan adamın sehrıne gore hesaplıyormus.
Nerede oturuyorsanız ona gore bu zonelar degısıyor tabıkı..
Istanbul olarak Bakınca da farklı dılımler cıktı
Sydney
Tokyo
New York
London
Icın
Dax oynacaksanız eger grafıklerınde Germany gore ayarlamanız gerekır.
Yorum
-
yaww şimdi gördüm.. Flama formasyonuyla gaza basmış o..BPUSD de öyle...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGbpchf taze short, sıfır kılometre...
k24 k24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum

Yorum